Mirela Holy tvrdi da nema Isusovog groba, glavno da zna gdje je Titov grob, grob sdepeovog boga

0
13590

Mirela Holy nekadašnja sdepeovka i orahovka kao da je pala sa orahove grane i malo se pošemerila u glavi…jedino joj još perika postojano stoji na vjetru. Tako je ova osviještena  neokomunistikinja počela soliti pamet i o Isusu, njegovom grobu i teorijama postojanja samog groba.

Prema uzoru samog velikog vođe SDP-a druga Tita, kojeg su ukopali u kuću smeća poslije pogreba, jer je toliko smrdio i raspadao se da je u lijesu pred političkom elitom masonerije bio pijesak, kako se ne bi taj smrad zločinca primijetio, Holy mora imati uvjete da bi nešto bilo grob.

holy 2

Mirela Holy: “U grobovima su tijela pokojnika.Ako je pokojnik uskrsnuo onda nema tijela pokojnika, pa to nije grob. Vrlo jednostavno…

“Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida“, rekao je Freud.

Znači Siniša Glavašević nema grob, jer u njemu nije njegvo tijelo. To je prema teoriji sdepoevske gluposti. Tako nema i mnogih drugih u grobovima, jer srpska bagra do danas nije otkrila gdje su tijela branitelja i civila iz domovinskog rata.

Čini se da Holy jako smeta Isus, jer ga je razapela ista  karakterna  bagra koja je bila uz Tita i njihovu pljačkašku-zločinačku revoluciju.

HOP