GRAĐEVINAR KOJI GLUMI NOVINARA REKETARI POJEDINCE U ‘PODRAVCI’ I PIŠE LAŽI

0
2301

„ PODRAVSKA KOMEDIJA IZNUDE „

Režija komedije : Manolićev šegrt

Scenarij : Građevinac u svojstvu novinara

Glavni glumac predstave : Dražen Keleminec

 

ZAINTERESIRANIM MEDIJIMA

Molim medije da zbog interesa širokih masa,  objavite ovo moje priopćenje i tako mi omogućite  medijski prostor i osobnu promidžbu.

U Podravki radim 34 godine, a s ponosom izjavljujem da sam 1997. godine spriječio Ivicu Todorića da bez kune kupi Podravku, da sam Božu Prku spriječio  da Mesnu industriju Podravke proda Mađarima, da sam  prijetio Emilu Tedeschiju da ako kupi Podravku da u Podravku neće ući. Razlog protivljenju Tedeschiju, leži u financijskoj prevari prema gradu Sinju,  za vrijeme Domovinskog rata.

Podravku su stvarali Podravci i neće biti lako oteti nam  naše srce, našu zlatnu žilu kucavicu,  zapamtite ovo svi lopovi i tehno – menadžeri.

Ajmo da pređemo na početak ove komedije. Dolaskom 2000. godine SDP-a na vlast,   Podravka  se u tajnosti počela pljačkati. Ta pljačka je i dan danas zataškana, a Državno odvjetništvo upoznato sa slučajem . Osobno sam upoznat sam sa svim detaljima pljačke , a posjedujem i dokumentaciju. Ta pljačka je zataškana kupovinom i zapošljavanjem pojedinaca koji su vodili i otkrili pljačku. Pošto sam sudjelovao u istražnim radnjama, upoznat sa svim detaljima, a pošto   me nisu  mogli kupiti, odlučili su me 2003. godine maknuti iz Koprivnice. Nudili su mi minimalnu otpremninu, pa veliku otpremninu, rješavanje braniteljske mirovine itd.  Htjeli su da budem  što dalje iz Koprivnice pa sam na kraju  prihvatio ponuđeno radno mjesto u Zagrebu.  U Zagrebu,  na novom radnom mjestu,  dobio  sam radni zadatak kupovinu namirnica za potrebe Kulinarskog centra jer sam bio jedini muškarac u to vrijeme. Osobno, nije me sram raditi posao koji dobijem.

Nakon 15 godina rada u Kulinarskom centru,  međuljudski odnosi su se pogoršali, odlaskom  zagrebačkog Podravkinog kontrolora prodajnih mjesta, otvorilo se prazno radno mjesto unutar sustava. Poznavajući podravkine proizvode , grad Zagreb, ponuđeno mi je navedeno  radno mjesto.

Nakon raspitivanja i razmišljanja prihvatio sam navedeni posao. Moram naglasiti da sam na starom radnom mjestu uživao u slobodi, centru grada itd. Dolaskom na drugo radno mjesto,  nemam više te  slobode i vremena kao prije. Sada obilazim trgovine, pišem izvještaje, brojim našu robu, a u samo jednoj trgovini znam se zadržati po dva i pol sata.

Brojati i pisati znam i za taj posao ne treba mi fakultet, nemam ugovor na plaću, nemam menadžerski ugovor, a sa plaćom ne mogu dočekati kraj mjeseca.

Nisam šef, nisam direktor, nisam menadžer, nisam uhljeb !

Pošto vidim da jedan koprivnički medij  o meni piše neistine da sam postao šef, a nisam znao da sam tako velika faca , čovjek o kojem ovisi gospodarstvo i Hrvatska,  molim medije,  da široku hrvatsku  javnost obavijestite da je Dražen Keleminec u Podravki prešao sa lakšeg radnog mjesta, na radno mjesto gdje ću od brojanja jednog dana izgubiti pamet.

Osobno se smatram kolateralnom žrtvom jer taj koprivnički medij,  tjednima napada , izmišlja i piše polu istine protiv vodstva Podravke. Da, taj koprivnički medij  traži nenormalni financijski kolač za medijsko oglašavanje i u tom grmu leži zec.

Dugogodišnja taktika prijetnji,  više ne prolazi , pa režiser komedije i građevinac u svojstvu novinara izgleda gube živce. Protivnik sam zabrana medijskih sloboda , a protivnik sam i medijskog reketa i iznuda.

Kao glavni glumac predstave obavještavam Hrvatsku javnost,  da sam s danom 04. travnja 2018. godine, protiv jednog koprivničkog medija podnio kaznenu prijavu u svezi KD iznuda iz čl. 243. Stavka 1. KZ –a.

Predstava pod nazivom „ Podravska komedija iznude „ je završila, a o novoj predstavi obavijestit ću zainteresirane medije i cjelokupnu hrvatsku javnost.

U očekivanju objave srdačno Vas pozdravljam !

  1. 04. 2018.

GLAVNI GLUMAC PREDSTAVE, VAŠ DRAŽEN KELEMINEC