Plenkovićevo pravosuđe podiže optužnice protiv branitelja, kako bi ih utišalo zbog Istanbulske smijurije

0
2687
Zagreb, 301014. Jedanaestog dana prosvjeda, nekoliko stotina hrvatskih ratnih vojnih invalida i branitelja, koji vec danima prosvjeduju pred Ministarstvom branitelja na Savskoj cesti, krenulo je put Hrvatskog sabora. Nakon sto su u Saboru odbili sudjelovanje na Okruglom stolu, vratili su se pred Ministarstvo u Savskoj. Na fotografiji: branitelji pri povratku u Ilici. Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

U obranu Istanbulske konvencije stali su gay muškići glumac Torjanec i predsjednik Sabora Jandroković…iz istog grma…najveći protivnici ove konvencije, protiv koje je bio i Plenković prije tri godine; su branitelji. Oni su i najopasniji protivnici veleizdajničke vlasti.

Zato je vlast angažirala Milorada Pupovca i Dinka Cvitana da nateravaju branitelje po policiji, podnošenjem prijava protiv njih, progoni ih, istražuje, samo kako bi utišali svoj glas.

40 branitelja je pod istragom u Sisku pred veliki prosvjed branitelja u Splitu.

Merčep je osuđen i progonjen jer je napisao knjigu o kriminalu u Hrvatskoj. Kada je knjiga trebala izaći u javnost pokrenut je postupak protiv njega.

Pravosuđe godinama štit kriminal u zemlji, veleizdaju i progoni branitelje. U ministarstvu kulture snima su se lažni pročetnički filmovi o razvratništvu i ubojstvima branitelja…Ako ih maknu iz društva- lakše se predati državu našim neprijateljima.