Amerikanci i HOS su bili saveznici u ratu protiv Srba, danas Amerima smetaju crne odore, ali im ne smetaju četnici

0
2898

SAD-e o postrojavanju Keleminčevih pristaša iz AHSP-a a glavnom zagrebačkom trgu:

‘Veleposlanstvo Sjedinjenih Država najsnažnije odbacuje neonacistička i proustaška stajališta izražena za vrijeme demonstracija nekolicine ljudi u Zagrebu u nedjelju. Osuđujemo svaki pokušaj povezivanja Sjedinjenih Država s ovom mrskom ideologijom. Takva sugestija uvreda je sjećanju na 186,000 američkih vojnika poginulih u Europi u borbi protiv nacističke Njemačke i nekoliko milijuna nedužnih žrtava ubijenih tijekom Drugog svjetskog rata’, stoji u priopćenju, od prošle godine, veleposlanice koja je drugovala sa hrvatskim levičarima.

Oko sebe  je stvorila komunističko leglo, zaposlivši hrpu slovenskih komunista, a za medije im je bila glavna kao suradnik dlakava Tena sa Fakulteta političkih znanosti, koja je odrđivala tko će dobiti novinarske stipendije…

Navodno tako Ameri misle i sada…prema našim obavjestima iz Slovenije, jedan dio diplomatskog kadra ljut je što se američka diplomacija poziva  na prošlogodišnji diplomatski pamflet bez puno logike.

D. Keleminec nema veze sa 1945. godinom. Ima sa 1995. godinom. Niti je bio vojnik NDH-a niti mu je Pavelić rod. SAD je mogla zaustaviti zločin nad Hrvatima, ali nije to učinila 1945. godine. I tu je njena odgovornost. Za ta događanja Keleminec nema odgvornosti.

1995. godine Keleminec i SAD-e borili su se na istoj strani. Zanimljivo Keleminec nije bio u HOS-u,a koji je isto bio saveznik SAD-u u progonu fašiste Miloševića. 1995. godine HOS nije smetao Amerima, koji su rušili bombama miloševićev režim.

kele

Danas je crna obleka sinonim ustaštva, crna odora četnika nikome u SAD-u ne smeta, baš kao niti u Rusiji…ima ih koliko želite. Posvuda. Ratuju u Ukrajini…dižu državne udare u Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji….Keleminec je odgovor na takvo stanje koje naše pravosuđe tolerira.

HOP