Otkrivamo zašto su majka i kćer Srpkinje izabrale dubrovačku crkvu za pokazivanje srpske golotinje

0
6117

LGBT zajednica smišlja kako će ušutkati Crkvu koja se protivi ratifikaciji IK

Pozivaju svoju pripadnicu iz Berlina, Marijanu Volf da u Dubrovniku snimi svoj film The Colour Nude.

“U Dubrovniku boravi ekipa Deutsche Film- und Fernsehakademie Berlin koja snima  studentski dokumentarni film, pod radnim naslovom The Colour Nude, u kojem je portretiran dubrovački erotski fotograf Stijepo Brbora.

Na prepoznatljivim dubrovačkim lokacijama snimao je fotografije za koje mu je pozirala Vesna Knežević, pokazujući da je žena lijepa i u zrelim godinama i da se model može uvijek biti.”-piše Dubrovački Vjesnik. Model je neopisivo ružan, odvratnog lica, pretpostavljamo da je izabran isključivo jer je majka redateljice. Dvije srpskinje majka i kćer dolaze raditi skandale u Dubrovnik, zapravo poticati mržnju.

Film režira Marijana Verhoef, snimateljica je Alina Albrecht, a producentica Elisabeth Koeller.

https://dubrovacki.slobodnadalmacija.hr/moskar/zabava/clanak/id/534480/erotski-fotograf-stijepo-brbora-gostnbsp-filma-the-colour-nude

Film režira: Marijana Verof (Berlin- rođena u Beogradu) https://de.wikipedia.org/wiki/Marijana_Verhoef kćer obnažene rugobe.

Goli model: njezina majka Vesna Knežević (Beograd)

Erotski fotograf Stijepo Brbora (Dubrovnik), snimateljica Alina Albrecht (Berlin), producentica Elisabeth Koeller (Berlin).

STIJEPO_BRBORA_-_THE_COLOUR__NUDE__05.03.2018._BY_ZT_-__14_ (1)

Majka i kćer- jedna do druge, model i režiser ovog provokativnog filma, obje su srpkinje i svjesno provociraju katolike u Dubrovniku.

 

Beograđanka gola pozirala u crkvi

Kao lokaciju za snimanje se bira Dubrovnik i dubrovačka katedrala, kako bi se ušutkalo Crkvu i biskupa Matu Uzinića koji je kao predsjednik vijeća HBK za život i obitelj meritoran o tome govoriti. Želi se poslati slika kako je Crkva protiv golog ženskog tijela, pa ne može sutra  ne biti portiv IK. To je kampanja ušutkavanja Crkve u sklopu priprema za  ratifikaciju, kada je premijer Plenković trebao najavljuje ratifikaciju Instanbulske konvencije

(što se moglo naslutiti iz ovog teksta zelena Ska Keller) http://www.index.hr/vijesti/clanak/eurozastupnica-plenkovicu-kako-je-moguce-da-se-kod-vas-jos-raspravlja-o-zastiti-zena-od-nasilja/1024127.aspx)

Netko bi se mogao našaliti kako je akcija odrađena u Macanovom Dubrovniku, savjetnika predsjednika.

četnikuša

 

Otkrivamo poveznicu između hrvatske LGBT zajednice i Marijane Verof (spkinje koja sima ovaj tragikomičan filmić),  tekst sve potvrđuje;

https://voxfeminae.net/feministyle/item/9055-generacije-queera-sofija-cikron

Sofija Cikron – pojedinka koja se usprkos krajnje nepovoljnoj situaciji u bivšoj državi autala u srednjoj školi. Da, kao tinejđerica. Da, u Zagrebu. Živi u Berlinu kao i Marijana Verof. Marijana je potpisana kao autorica dviju fotografija u članku.