Branitelj, invalid u kolicima biti će izbačen na ulicu u korist mafije u RBA zadrugama

0
5836

Branitelj u kolicima nova je meta nelegalnog rada RBA zadruga. Čovjek koji je za obranu zemlje dao sebe, danas ništa ne vrijedi, ali vrijede hoštapleri koji su bez stvarne dozvole radili u ovoj mafijaškoj komunističkoj prčiji od zemlje i dijelili kredite u crnim torbama. To je još jedan zaključak suda.

Sudac je bez obzira na novi ovršni zakon odlučio kako je vrijeme da branitelj sa glerom u glavi i u invalidskim kolicima leti van iz svoga doma u koristi muljatora koji nemaju nti radne dozvole za rad u Hrvatskoj. Što vrijedi novi zakon kada RBA muljatori imaju na visokoj poziciji svoga balkanskog pijuna Krešimira Macana, nekadašnjeg PR-ovca, koji je mazao oči javnosti u njihovu korist i tužakao svakoga tko je naslutio njihovu prijevaru.

Hrvatsku osiromašuju poltički mafijaši protjerivanjem naroda na ulicu, tjeranjem u inozemstvo i uz to proglašavaju ustašoidnim zločinačkim narodom Hrvate. U Hrvatskoj su popularni vlahi i Srbi, dok Hrvati su zločinačka ološ koju treba istrijebiti…čeka se zapravo narod da pukne, kako  bi neka Borićka, Torjanec, M. Babić, Lovrićka, Rudanica obznanili da su Hrvati primitivci i protivnici “progresivne Europe”. Navedeni slučaj je jedan od provokativnih, baš za izazivanje bijesa poniženog naroda.

HOP