42 nove optužnice za branitelje, dok u Gvozdu lokalni Srbin prijeti likvidacijama i silovanjima bez posljedica

0
7851

U Sisku se podižu 42 optužnice protiv branitelja, koji su djelovali na području grada, u domovinskom ratu. Baš u trenutku kada se dižu branitelji protiv IK i ove nakaradne vlasti udruženih lopova, četnika, komunista. Na taj način vlast kontrolira strahom braniteljsku populaciju, one druge pak nagrađuje visokim mirovinama da bi šutjeli u svezi katastrofalnog stanja u zemlji.

Na drugoj strani četnici već mjesecima divljaju po općini Gvozd, bez da itko odgovara za njihova divljanja. Zadnje divljanje dogodilo se danas. U 9.30, lokalni manijak koji razbija sve pred sobom, Dražen Jovičić, bratića teroriste Branka Jovičića, dugogodišnjeg vladara općinom, nekadašnjeg rušitelja Karlovca, u ratu protiv srpske gamadi, navedena ljudska ološ rušila je grad, za nagradu desna je ruka Pupovca, danas je Dražen Jović pokušao likvidirati R.D., pravoslavca koji poštuje hrvatske zakone i odmakao se od te srpske gamadi, pa mu sada ta gmad prijeti likvidacijom i silovanjem djeteta od 8 godina starosti. Dobro ste pročitali. I dalje se to ljudsko pijano smeće šeta po ulicama Gvozda, jer je to moguće uz ovako jadnu policiju u Gvozdu, koja je postala hrpa ljigavaca koji samo progone branitelje.

R.D. je nedavno operirao srce, u teškom je stanju, teško se kreće i ovaj atak ovog luđaka, u pijanom stanju orgnizirala je četnička politička elita iz Gvozda, sakrivši se iza ovog nasilnog pijanca, samo kako bi uklonila sa političke scene čovjeka koji zna sve o toj bagri koja vlada ovim krajem zahvaljujući velikoj pomoći lokalnog HDZ-a.

Dražen Jovičić prebio je djelatnicu policije A. F. trudnu, te nastavio sijati nemir u općini. Glinska socijalna služba zarobljena djelovanjem majke i kćeri nekadašanjeg suca četničke Krajine Sužnjevića nije zainteresirana u svezi rješavanja tih problema, poglavito jer su i djeca ovog luđaka opasna na ulici. Za ovog kretena ne vrijedi Istanbulska konvencija, jer on je ipak Srbin, a oni u Hrvatskoj, ako su dobri sa pročetničkom politikom, mogu raditi što ih je volja, pa ako treba i silovati.

Pravosuđe je ionako zazeto hapšenjem branitelja.

HOP