Başıbozuk- paravojska Otomanskog carstva koja je klala i pljačkala za vlast, obrzac po kojem su nastali četnici!

0
4151

“U sjeni nadmetanja o događajima u Srbu u srpnju 1941., i zločine koji su ondje počinjeni, u javnosti je gotovo nezamijećeno prošla vijest da je počeo proces beatifikacije don JurjaGospodnetića, katoličkog svećenika kojeg su ‘ustanici’ u srpnju 1941. živog pekli na ražnju- ustanici su bili srpski četnici i skupina srpskih partizana. 

talijani-i-cetnici

5. svibnja, jedan je od najtamnijih datuma u povijesti Bugarske. Ovo je datum ustanka protiv Turaka i  klanja u mjestu Batak , u kojemu je paravojska, Bašibuzuk, u ime Otomanskog carstva, zaklalala 5000 ljudi, kršćana. Izravno zapovijedanje bašibozukom koji je počinio zločine u Bataku je vodio Ahmed Aga Barutanliata.

Vođe ustanka ova paravojska pekla je na ražnju, baš kao i srpski četnici. Sjetimo se zvjerskih pokolja četnika od 1991-1995. godine. Isti princip. Srpska držva je naoružala bandite, kriminalce i ubojice koji su u njeno ime ubijali Hrvate koji su branili svoj dom. Škabrnja. Nadin. Ćelije. Vukovar. Glina.

Država je tvrdila kako sa njima nema veze, baš kao i Turska država u slučaju strašnog masakra u Bataku. U Bataku su poklani civili koji su se sakrili u crkvi, žive su zapalili civile u školi, poput spaljivanja u Goraždu ljudi zatvorenih u kuću. 

Pripadnici bašibazuka rezali su ženama uši, kao što su četnici rezali uši svojim žrtvama. Srpski partizani izvadili su srce kćeri M. Budaka. Potpuno isti turski način zvjerstava. Turska krv teče venama.

cetnicki-pokret

Mentalno srpski četnici su potpno ista gamad kao bašibazuk, a srpska država je zločinačka organizacija, kao i tursko carstvo. Zvjerstva koja su činili protiv kršćana Turci, danas čine četnici protiv nesrba.

Bašibozuk (tursko značenje başıbozuk, oštećena/pokvarena glava). Masni bradati banditi, poput današnjih četnika. Bašibozuk sačinjavaju Turci, cigani, čerkezi, pomaci. Ovako je ta gmad je izgledala kao na ovoj snimci bugarske vojske;

Nihov izgled danas su preuzeli koljači iz Srbije. Oni ne smetaju silnim udrugama civilnog društva i židovskoj zajednici. Nitko ih ne spominje. Iako se najopasniji zločinci koji šetaju među nama.

HOP