Ludilo: SDP i Vučić slažu se da je trebalo nastaviti posjetu uz ovako očajno osiguranje, a srpska veleposlanica cvili da ju netko zastrašuje!

0
4043

Ovako to rade Srbi; prvo te izvrijeđaju, ponize a onda glume žrtve, ima li već medijskog ološa?

Ambasadorka Srbije u zagrebu Mira Nikolić, koja je juče odbila da primi protestnu notu Hrvatske nakon što je delegacije te zemlje prekinula posetu Srbiji, dobila je pretnje, saznaje “Blic” u diplomatskim izvorima. – svaka budala je mogla poslati mail… da bi se pokvarenjača osjećala ugroženo.

– Poštovana gospođo Nikolić, budite sretni da ja i moji istomišljenici nismo na čelu Hrvatske jer vas uveram da biste tu notu pojeli. Jednom je Krleža rekao: čuvaj se hrvatske diplomatije i srpskog gostoprimstva. Bio je u pravu – navodi se u pismu.- piše to navodno neki Aleksa Skeljo…

Zanimljivo da je prezime slično prezimenu Skejo, poznatom HOS-ovcu, kao da netko namjerno želi aludirati na hosovog zapovjednika.  Već u tom segmentu se čini da je to neka loša kuhinja.

U Srbiji pak Vučić umjesto isprike  Hrvatima drži lekcije o spomenicima. Tako mu smetaju spomenici Stepincu u Hrvatskoj. Ali mu ne smeta svetac Velimirović u SPC-i, koji je bio blizak suradnik Hitlera.  Smeta mu ulica pisca Budaka, ali mu ne smetaju spomenici zločinca Mihailovića, srpske fašističke  zvijeri iz perioda 2. Svjetskog rata. Ne smeta mu niti činjenica da njegovi bliski prijatelji Mladić i Šešelj su ratni zločinci, a V. VIDOVIĆ glavni ubojica iz Škabrnje dugogodišnje  osobno osiguranje…

Ta odurna ološ ovih dana laže kako je u Zagrebu doživljavao puno gore stvari nego naša delegacija u Beogradu?!

Proslavu dana srpske vojske u Mimari zahvaljujući hrvatskim kretenima ili je jednako loše bilo okupljanje srpskih nacionalista u Lisinskom zahvaljujući hrvatskim kretenima ? Hrvatski politički kreteni su čak dozvoli da srpska ološ nakon 17000 žrtava domovinskog rata pred Vučićem i našim političkim kretenima za vrijeme posjeta zatraže u Lisinskom autonomiju za Srbe! U Vrginmostu je taj monstrum lagao i vrijeđao novinare kako za vrijeme govora u Glini potkraj rata nije rekao riječ Velika Srbija…A izrekao ju je više puta. Izmislio je taj luđak da je netko palio srpsku zastavu za vrijeme posjeta.  Kada saberemo te laži jasno je da i srpska veleposlanica radi za tu niškorist istom igrom, kako bi iz nas ta ološ radila zlo.

Svatko pametan a naši političari to nisu otkantao bi te srpske kretene iz zemlje Smrdije i rekao bi gonite se u tu vašu Smrdiju.

Ona lezbobirokratkinja Brnabić je razočarana što nije nastavljen posjet? Pa tako nešto ne bi izrekao zadnji glupan. Trgati zastavu iz protokola bez da osiguranje naše delegacije išta poduzme, a to znači da Brnabićka ima očajno osiguranje i onda se čuditi prekidu posjeta stvarno je politika zadnjeg opančara.

Srbi su još jednom pokazali pokvarenost, lažljivost i odurnost i žele nastaviti dobrosusjedske odnose? Tako se ponaša ološ zadnja.

SDP-ov pametnjaković Klisović  pred kamerama izbacio je mudrost Ace Vučića kako zbog Šešelja nije trebalo prekinuti posjet jer mu se daje previše na važnosti! Račlavi Šešelj njega brine, ali ga ne brine očajno osiguranje koje ne zna raditi svoj posao.

Taj sdepeovski Konfucije čak se slaže sa monstrumom Vučićem da je to bila greška naše delegacije. Jadni Njonjo bio je prvi puta na prvoj liniji i skoro je dobio ulicu u Zagrebu.  Pisalo bi;  pao od čovjeka koji ne zna izgovoriti pravilno njegovo prezime. Račlavi Voja stajao glave  Jandlokovića.  E moj Klisoviću otiđi ti u toalet i tamo piški i seruckaj koliko želiš, nije televizija nužno sdepeovska sraona …

Neki Srbi svjesni što im Šešelj radi ovako su iz  Beograda komentirali novu srpsku sramotu:

-Mislim da se slučaj divlje zvijeri Šešelja mora riješiti onako kako on rješava sa protivnicima. I kad Šešelja jednom tresne grom neće znati otkuda dolazi udar. Dakle, za sve to bi Stari Grci rekli kako je riješenje trajne eutanazije i eliminiranja Šešelja posao za nekoga novog junaka Herakla, poput onoga iz doba antike. Šešelj je vođa divljega čopora iz šumadijske države. I kad se fizički rasturi vođa čopora divljih zvijeri, onda i ostale zvijeri iz čopora tipa Vučića, Vulina, Dačića i sve ostale životinje bježe glavom bez obzira da ne dožive sudbinu vođe čopora. Divlje zvijeri iz šumadijskoga pašaluka samo silu priznaju i poznaju, pa kao i sve divlje životinje samo golu i sirovu silu i štuju. Ne može se s njima razgovarati normalno kao sa bićima iz ljudske vrste. Oni takav ljudski razgovor niti hoće, niti mogu, niti žele razumjeti. I onda preostaje jedini način da odgovor i poruku razumiju na jedini mogući način kao svaka divlja životinja iz reda njihovih divljih primata.

 

HOP