Srpska ološ Vulin cmizdri jer ne može po Hrvatskoj promovirati četničiju

0
8956

Srbijanski ministar obrane Aleksandar Vulin ocijenio je u nedjelju da je odluka hrvatskog ministarstva vanjskih i europskih poslova kojom mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku provokacija i pokušaj ušutkavanja“nekoga tko govori istinu o Jasenovcu” te je najavio odlučnu reakciju Srbije, prenose beogradski mediji.

Vulin je u subotu ujutro kazao Tanjugu da će o tome “hoće li doći u Mlaku, u obnovljenu srpsku crkvu, tamo gdje se nalaze Srbi, tamo gdje se nalaze potomci žrtava Jasenavca” odlučiti sam ističući da “o tome može odlučiti vrhovni zapovjednik Vojske Republike Srbije gospodin Aleksandar Vučić a nikako o tome ne mogu odlučivati hrvatski ministri”.

Srpska ološ tvrdi da govori istinu o Jasenovcu? U toj istini srpska ološ i četničko smeće laže kao i srpski svetac Velimirović kojem je dao Hitler orden i ta fašistička ološ tvrdila je da sh ustaše ubile preko 750000 ljudi. Istu priču prodao je i komunistkčki zločinac Tito, čovjek za kojeg se niti danas ne zna kako se zapravao zvao i od kuda jd došao.  Srbi su izabrani da čuvaju tajnu o zločincu Titu i zločinačkoj četničkoj crkvi.

Tajni rat Srbije, knjiga je američkog povjesničara Philipa J. Cohena, objavljena na hrvatskom jasno pokazuje fašistički nerv Srba. Trebao bi tu knjigu ptočitati naš Njonjo koji svašta o Jasenovcu…

Glavnina srpskog političkog, intelektualnog i vjerskog vodstva naširoko je kolaborirala sa silama Osovine, te sudjelovala u holokaustu protiv židovske zajednice u Srbiji. Nakon povlačenja Nijemaca iz Srbije, kaže Cohen, desetine tisuća tamošnjih četnika pristupilo je partizanima, što je pridonijelo i pokolju zarobljenih kod Bleiburga: jedan od razloga zašto je Tito dozvolio taj pokolj bio je zadovoljiti »srpski nagon za puštanjem krvi« i tako pojačati privrženost Srbije komunističkom pokretu.

Naš portal uspio napraviti pritisak na ovu briselsku vlast da zabrani dolazak ološi Vulina …

HOP