Lažni Nijemac, saborski ‘bosanac’ Goran Beus Richembergh nije želio pomoći ozlijeđenom u prometnoj nesreći

0
5707

Goran Beus Richembergh bosanski Nijemac, sin Edhema Tire, tragikomični lik HNS-a, sada stranke Glas sudionik je prometne nesreće. Ovaj bosanski napuhanko nedavno je uzrokovao HNS-u štetu od 80000 kuna jer je HNS-ov list na čijem čelu je bio Goran Beus Richembergh prouzročio ogromnu poslovnu štetu poslovnjaku iz Velike Gorice. Evo kako sudionik nesreće govori o bosanskom Nijemcu;

Dok sam ja nakon nesreće ležao na cesti, on je brže-bolje okolo na križanju skupljao svjedoke, glasno komentirao da je njemu bilo zeleno i da sam ja vozio prebrzo, reklo bi se klasično pokušavao okrenuti priču u svoju korist. Toliko mu je bilo stalo do mene da mi uopće nije ni prišao i pitao me jesam li u redu – riječi su kojima Zagrepčanin Leo (66) opisuje prometnu nesreću koja se dogodila u subotu u 19.50 sati i u kojoj je sudjelovao saborski zastupnik GLAS-a Goran Beus Richembergh.

Nesreća se dogodila u središtu Zagreba na križanju Ribnjaka i Degenove, a Richembergh je o svemu nakon nesreće obavijestio javnost iznoseći svoje viđenjedogađaja. Napisao je da je motociklist vozio prebrzo te da je prošao dok je trajalo crveno svjetlo na semaforu, ali i “da se nada kako gospodin s motora neće imati ikakve ozbiljnije zdravstvene posljedice”.

– Slomio sam prst, a zbog nesreće morat ću na operaciju šake – kaže Leo, inače potpredsjednik jednog policijskog motokluba.

Policija još utvrđuje je li motociklist prošao kroz zeleno ili crveno. – piše Večernji list.

HOP