Zaustavili miljenika srpske crkve Vulina i dozvolili hrvatskom vulinu- Pupovcu soljenje pameti

0
5602

-Pošto su jučer ustaše u Jasenovcu razvile transparent “Za dom spremni”, nije ni čudo što Vlada Hrvatske, koja to nije spriječila, ne želi da budem svjedok, i ne samo svjedok, već netko tko će se tome suprotstaviti. Zamislite da na komemoraciji žrtvama u Auschwitzu netko razvije transparent “Sieg Heil”, bio bi uhapšen i odveden ili u zatvor, ili u ludnicu – rekao je Vulin za Kurir.

 

To govori čovjek koji tolerira spomenike Draže Mihailovića po Srbiji. Nema što … upozorava na ustaštvo da bi u Hrvatskoj neometano razvijao četništvo. Tko ga je pozvao u Hrvatsku? Srpska crkva. Prošle godine kraj Božinovića živog ovaj četnik širio je četništvo po hrvatskim manastirima. U Hrvatskoj djeluju srpski teroristi kao svećenici a poglavar srpske crkve pjeva četničke popevke.

cetnici

Potpredsjednica  srpske vlade Mihajlović je komentirala i nedavni prekid posjeta delegacije Sabora Srbiji nakon incidenta ratnog zločinca i zastupnika u srbijanskoj Skupštini Vojislava Šešelja, rekavši da ima dojam da bi možda pola Vlade RH imalo zabranu ulaska u Srbiju da je srpska vlada reagirala na sve ono što se u prethodnom razdoblju čulo od strane članova hrvatske Vlade. To znači da su naši u delegaciji trebali prekinuti posjetu jedino ako nekoga ubiju Srbi u skupštini. Inače sve je dopušteno i sve se može relativizirati…srpska vlada laže kao što laže Vučić da nije huškao 1995 godine Srbe, kao što je lagao da je iste stvari doživljavao u Zagrebu. Srpska vlast je zadnja ološ.

Plenković ima svoga Vulina. Ne trebaju mu dvojica. Ima Pupovca. U Jasenovcu je trebalo ispeglati PR njegove stranke, pa je u ime stranke govorio bratić M. Pupovca Milošević da je nedopustivo ponašanje Vulina. Ako tome dodamo Pupovca koji se vratio iz Beograda sa našom tragikomičnom delegacijom, jasno je što pokvarenjak Macan radi. Iz lijevih jugoslavenčina radi domoljube.

ustaše

Samo je zaboravio što radi list Novosti naš dragi premijer

novost

NOVOSTI

novosti naslovnica

U panici od ujedinjenja desnice, Plenković uz pomoć srpskih ekstremista radi svoju ” desnicu”…sretno mu bilo sa Macanom, Pupovcem, Taritaš…

received_10216067006448504

 

U Jasenovcu je pokazao koga se boji;

-Policajacu D. Šokčeviću da mu je dozvoljeno možda bi me i masakrirao. Tako nešto divlje i ludo u životu nisam vidio. Išao sam cestom prema Jasenovcu i ovaj policajac isključio me iz prometa, zabranio mi daljnje putovanje bez sudskog naloga, ograničio slobodu kretanja i na kraju sproveo bez ikakvog osnova u pritvorsku ćeliju, navlačio me, zlostavljao, derao se na mene, tražio da skidam žnirance iz cipela i na kraju me tjerao da uđem u ćeliju bos na hladni beton. Kako sam bolestan ovo ponašanje nedolično policajca je za disciplinski postupak. Želim reći da takvih ima još u interventnoj policiji. Zanimljivo da takvih iživljavanja nije bilo nad crnogorskim navijačima kad su rušili Zagreb.- izjavio je Keleminec nakon torture.

Kako su HOS- ovci prošli kraj naših vrlih policajaca u Jasenovac ,a Keleminec  sa lampašima nije uspio? Kome smeta ratna zastava HOS-a? Zašto Pupovcu ne smeta Draža Mihailović?

NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA
NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA

A ovako reagiraju Srbi koji ne vjeruju Pupovcu;

“PRIOPĆENJE PREDSJEDNIŠTVA NACIONALNOG VIJEĆA SRBA U HRVATSKOJ

PREDSJEDNIŠTVO JEDNOGLASNO ODLUČUJE
DANAŠNJOJ KOMEMORACIJI ŽRTVAMA U JASENOVCU ČLANOVI NACIONALNOG VIJEĆA NEĆE PRISUSTVOVATI.

SABOR I VLADA KOJIMA UPRAVLJA MILORAD PUPOVAC I NJIHOV POLITIČKI I MATERIJALNI PARTNER NEMAJU VIŠE PODRŠKU SRPSKE ZAJEDNICE KOJU PREDVODI MR.IUR. NENAD VLAHOVIĆ.

OBJE INSTITUCIJE KAO SUBJEKTI TRODIOBE VLASTI DOZVOLILI SU PRAVNO SUDBENU HARANGU koju je srpski vožd provodio i provodi nad Nenadom Vlahovićem.
Naš predsjednik bio je obavezan iznositi kritička gledišta o radu dotičnog srpskog vožda, a što je kvazi sud i kvazi suci suda u Osjeku, Daruvaru,  Pakracu i županijski kvazisudovi svojim odlukama u Šibeniku Splitu i Vukovaru Nenada Vlahović drastično kaznili novčano.
Na taj način SABOR I VLADA KAO ZAKONODAVAC I IZVRŠIOC POTVRĐUJU DA  im komanduje  Srbin i za dio svoje vlasti spremni su dati SUHO ZLATO.
Predsjedništvo poziva sve
Srbe koji podržavaju rad Nenada Vlahovića da dadu svoj doprinos u smjeni ove protuhrvatske
vlasti u cjelosti NENARODNE.

PREDSJEDNIŠTVO NVSH -e

dragić

Igor Drenjančević

HOP