Cajke dobivaju radio u Zagrebu, sada će poseljačeni Zagrepčani ‘uživati’ u četnikuši Ceci Ražnjatović

0
9467

Extra FM – prvi cajkaški radio program će emitirati na frekvenciji gradskog radija Laganini FM-a, koji se ovom obliku gasi. Frekvencija koja je nekad bila poznata po rijetko dobrom programu sada će biti simbol seljačije, srpskog primitivizma i kretenizma.

Zamislite samo imena tih poturčenih kretenuša koje zavijaju turske melose- Dara Bubamara…Ceca…sa tom kretenskom muzikom trovati će mladi naraštaj.

ceca

Vijeće za elektroničke medije za dva tjedna daje suglasnost za širenje srpsko-turskog primitivizma. Zanimljivo, u Jugoslaviji se plaćao porez na šund u slučaju da ste bili pjevač ove kretenske glazbe. Korak po korak širi se srpski primitivizam u Hrvatskoj i to najgori oblik.

Brena_u_cetnickoj_uniformi_big

Na putu da Hrvati postanu srpska narodnost N. Stojanović  1902 godine progovara i o onomu što Hrvate očekuje u budućnosti:

»Uzimanjem srpskog za svoj književni jezik, učinili su najvažniji korak sjedinjenju. A i inače se proces stapanja polako ali stalno vrši. Čitanjem svake srpske knjige, svake narodne pesme, pevanjem svake srpske arije, prelazi i atom sveže srpske demokratske kulture u njihov organizam … Proces pretapanja niko ne može zaustaviti…«. To rade i danas.

turbofolk

Sjetimo se da su te šmizle bile većinom uz četnike za vrijeme domovinskog rata. One su dobre našim gradonačelnicima koji im ustupaju dvorane po cijeloj zemlji. Neki bradati Jokić, danas novi bog obrazovanja ovih dana komentira pjevača Marka Perkovića, ali ovu upakiranu četničiju naravno da  ne želi komentirati.

Cajke u Zagrebu nisu mogle imati koncert u Jugoslaviji, a kamoli radio. Danas je Bandić sagradio hrpu fontana, ali se u grad ulazi satima zbog gužve, kao da grad ima 10 milijuna stanovnika, ne pada mu napamet zatražiti sredstva od EU za podzemnu željeznicu, nove prometnice, promjenu vodopskrbnih cijevi, uređenje kanalizacije, te ga se može nazvati turbofolk političarom kojem su samo još falile cajke.

U najbližem porodičnom stablu i onako je uveo bratstvo i jedinstvo, a sa tim turbofolk privrednikom  iz obitelji, srpskim tajkunom godinama je haračio Zagrebom… komunizam i srpski kretenizam se nameću opljačkanom narodu kojeg vlast i mediji tjeraju da se što prije iseli.

Oni koji se pitaju zašto; svakodnevno dobivaju odgovore. Srbi ponovo vladaju.

HOP