Objavljujemo snimku Pupovca sa srpskim teroristima- HOS mu smeta- četnici NE!

0
11111

Mediji u Hrvatskoj progone “ustaše”. I time otkrivaju i svoju ulogu. Rade iz hrvatskih desničara ustaše i štite prostor četnicima.

Screenshot_20180429-095616

Tekstove piše blizak rođak srpskog generala Rašete. Onog istog što je odgovoran za smrt novinara Gordana Lederera.

 

Zabrane hosovih simbola pokrenula je vlajska zmija Pupovac, prebogati politički tajkun, vrlo blizak srpskim teroristima. Za antifašiste se bori Pupovac, brat dva terorista i osoba koja u svojim političkim redovima štiti teroriste i četnike.

Na ovoj snimci televizije Niagara, četničke televizije koju vodi srpski kvazi novinar i četnik Novaković, antifašista Pupovac okružen je četnicima i teroristima koji su palili i žarili Hrvatskom, premlačivali branitelje; Stankom Čićom teroristom i tzv. bezbednjakom četničkim Krajine, Mile Šapićem isto srpskim bezbednjakom i boracem za ponovnu uspostavu Krajine, Pavom Dugošijom, Midragom Lintom današnjim bliskim suradnikom zločinca Vučića… kome Rašeta i Pupovac mažu oči? S kim si takav si.

Jučerašnji dernek Krajišnika u općini Gvozd opet je vodila ekipa sa četničke televizije Niagara.

-Zabava u Slavskom polju protekla sa puno policije,  redara i izgubljen je  mobitel od načelnika Vrge , za kojeg  su pjevali bosanski krajišnici iliti četnici, njegovi čuvari su bili crnih majica sa natpisom “Grobari Auzburg 3prsta” , sve je to mirno pratila naša jadna policija, dok sa druge strane ta policija stalno pritvara dragovoljca Keleminca ili se zabranjuju koncerti Thomsona.

Neki policajci raspoređeni za čuvanje reda odlazili su kod mozga svih velikosrpskih operacija u ovom kraju, Vlade Gabrića na piće tijekom ovoga derneka.

HOP