OTKRIO GA VIDEO: MUSLIMANI SU SVOJA UBOJSTVA POD ZAPOVIJEDANJEM A. DUDAKOVIĆA (840) HTJELI PRIPISATI GOTOVINI I KRSTIČEVIĆU!

0
9488

Više tisuća građana Bihaća okupilo se u ponedjeljak na središnjem gradskom trgu u znak potpore generalu Atifu Dudakoviću i dvanaestorici bivših časnika koji su u petak uhićeni zbog ratnih zločina počinjenih 1994. i 1995. nad srpskim civilima i vojnicima te Bošnjacima koji su bili bliski strukturama Fikreta Abdića.


Skup su organizirale vlasti Unsko-sanske županije i predstavnici bošnjačkih braniteljskih udruga, a okupljeni su nosili natpise potpore osumnjičenima za ratne zločine. Slični skupovi organizirani su i u Mostaru, Zenici i Tuzli.

Bošnjački orkestar za pritisak na sud je bio očit. Mediji su upregnuti u propagandu muslimanskih šovinista.

Rastela-Dudak

Sud Bosne i Hercegovine odbio je u nedjelju zahtjev državnog odvjetništva za pritvaranje te naložio puštanje na slobodu nekadašnjeg zapovjednika 5. Korpusa Armije BiH Atifa Dudakovića i još 12 bivših bošnjačkih časnika i vojnika osumnjičenih za ratne zločine počinjene u zapadnoj Bosni.- piše Večernji list. Prosvjed zapravo treba pokriti neviđeni skandal suda u BiH, koji pušta na slobodu čovjeka protiv kojeg ima neoborive dokaze i time pokazuje da je kontroliran od muslimanskih političkih šovinista.

Uhićen srpski špijun Dudaković koji je razarao Zadar, novi pritisak na Hrvatsku, kako bi Srbi dobili autonomiju

Sud u Sarajevu ima video snimku na kojoj Atif Dudaković zapovijeda likvidaciju Srba, čuje se i vidi jasna zapovijed; “Streljaj”! 840 Srba ubijeno je na području Ključa, Sanskog mosta i Bosanskog Petrovca, radi se negdje oko 21 grobnice, otkopane. Dudaković nije računao tada da će područje pod kontrolom Hrvata politički s vremenom prijeći u srpske ruke. Dobivanjem video snimke jednog od pokolja, istraga protiv Dudakovića je završena. Zato se Dudaković brani šutnjom. Muslimanski mediji su godinama ova ubojstva pripisivali GENERALIMA Gotovini, Kotromanoviću i Krstičeviću. U prljavoj igri srpsko-muslimanskog protjerivanja Hrvata ovaj zločin je bilo idealno pripisati Hrvatima. Ovi isti mediji koji danas u BiH huškaju na nemire, prosvjede, nedavno su huškali protiv Hrvata. 

babo

Dudaković je definitivno ološ koja je bila bliska Srbima, zajedno sa Mladićwm je rušio naše dalmatinske gradove, a ova ubojstva očito je želio pripisati Hrvatima. Zato ga mi nemamo što žaliti. Bihać je oslobođen briljantnom akcijom generala Gotovine, dok se ova ološ i ona muslimana F. Abdića borila za komadić zemlje, švercala humanitarnu pomoć sa Srbima i blisko surađivali sa Jovicom Stanišićem, glavnim psom rata u BiH, uz već legendarnog gada Acu Vasiljevića.

Baš ovih dana događa se ponovni upad sirijskih izbjeglica na područje Banovine iz područja koje drži pod kontrolom veliki prijatelj S. Miloševića F. Abdić.  I o tome naše mediji mudro šute…

Ekskluzivno: Topusko prepuno policije, očekuje se ilegalni upad Sirijaca, 10 Sirijaca uhićeno

HOP