Lažljivi manijak Šešelj tvrdi da je njegovo rodno mjesto srpsko- statistike govore drugačije!

0
5666
Zaklela se zemlja raju da se Šešeljevi hrvatski korijeni saznaju
Nakon serije najnovijih Šešeljevih prijetnji javnim ličnostima, primjerice i glumcu Sergeju Trifunoviću, rođenom u Mostaru, koji je sam potvrdio da su svi mostarski Šešelji oduvijek bili katolici i Hrvati, evo jednog kapitalnog i neoborivog dokaza da se Vojislav, na rođenju kršten kao Vjekoslav, Šešelj uporno i tvrdoglavo lažno predstavlja u nacionalnom i vjerskom smislu.
 Pritom, on kao pridošlica i pravi uljez među Srbima samozvano pokušava odrediti mjeru pripadanja srpstvu i pravoslavlju etničkim Srbima. I to je tek poseban cirkus i vrhunac tragikomedije s luđakom i ratnim zločincem Vojislavom Šešeljem u glavnoj ulozi. Ali, raskrinkavamo do kraja toga odvratnog i groznog prevaranta i pokvarenjaka.
Dva različita izvora, jedan hrvatski i jedan srpski o popisu pučanstva i naselja Bosne i Hercegovine bjelodano dokazuju da je i neposredno pred rat u Bosni i Hercegovini u proljeće 1992. godine u njegovom hercegovačkom zavičaju u Orahovom dolu živio isključivo hrvatski katolički puk.
To nam dokazuje uvid u dvije knjige posvećene popisu stanovništva BiH. Državni zavod za statistiku Republike Hrvatske u travnju 1995. godine objavio je knjigu tiskanu u pet tisuća primjeraka glavnoga ravnatelja izdanja dr. Jakova Gela i njegovih suradnika Marinka Grizelja i mr. Anđelka Akrapa o sveobuhvatnim rezultatima popisa stanovništa Bosne i Hercegovine kroz sve popise nakon WW2. Pored glavnih priređivača knjige dr. Jakova Gela, Marinka Grizelja i mr. Anđelka Akrapa, spomenimo još i da je urednica izdanja Jasna Crkvenčić – Bojić, tehnički urednik je Stjepan Šuler, lektorica je Dragica Platužić, a sve prikladne i propratne karte uz seriju tabelarnih prikaza je u sklopu kartograma izradila “GISDATA”, a likovno opremio Zlatko Grzelj, te pripremili i obradili podatke na računalu Zdenko Čavar, Marina Maranić i Marijana Samardžija. Dakle, apsolutni materijalni dokazi o hrvatstvu i katoličanstvu Orahovoga dola odakle potječe Vojislav Šešelj, mogu se, sukladno, zapisanom u knjizi, naći u Zagrebu u Ilici broj 3, na telefon 01/454 – 422, uz telefaks 01/429 – 413.
Apsolutne identične podatke o hrvatstvu i katoličanstvu Šešeljeva zavičaja Orahovog dola pronalazimo i u nakladi Saveznog zavoda za statistiku u Beogradu u zakladi od tisuću primjeraka. To je pohranjeno i u pismohrani Narodne biblioteke Srbije ( NBS ) u Beogradu, a kompletna knjiga s opširnim podacima za sve republike i pokrajine bivše Jugoslavije, prevedena je i na engleski jezik i to u tiskari IŠP “Savremena administracija”, Beograd, ulica Crnotravska 7 – 9. Nakladnik je, ponavljamo, Savezni ( tada još pod tim pojmom jugoslavenski u okviru SFRJ ) zavod za statistiku ( danas je to zgrada Državnog zavoda za sattistiku Srbije ) u Beogradu u Kneza Miloša broj 20. Za nakladnika je u svojstvu direktora bio zadužen dr. Dragutin Grupković, a generalni direktor kuće “Savremena adminsitracija” koja je tiskala knjigu bio je dr. Milutin Srdić. Rukopis su pripremili Dragana Grabeljšek, Slavenko Damnjanović, Snežana Jovanović i Maja Kosić – Kovačević, a ujedno su i Snežana JOvanović i Maja Kosić – Kovačević bile zadužene za laserski printer, dok je lektorica bila Svetlana Dimitrijević.
I sad ono glavno što potpuno ukopava Vojislava Šešelja i zabada glogov kolac u srce svih njegovih laži, prevara i podvala da je navodni Srbin i pravoslavac. Rezultati popisa pučanstva u obje spomenute knjige tiskane u Zagrebu i u Beogradu iz pera različitih autora, daju jedisntven i nedvosmislen odgovor o hrvatstvu i katoličanstvu postojbine Vojislava Šešelja. Dakle, stvari stoje ovako:
Naselje Orahov Do:
Popis 1981.
Stanovnika: 149
Hrvata: 137
Srba: 7
“Jugoslavena:” 5
Popis 1991.
Stanovnika: 42
Hrvata: 38
Srba: 4
Sve je jasno kao dan i kao na dlanu. I tu je definitivno točka bez zareza o Šešeljevim tlapnjama o njegovom izmišljenom srpstvu i pravoslavlju. Mislio je nadlukaviti cijeli svijet, ali nadlukavio je sebe samoga. Vojislav Šešelj za svakoga iole razumnog čovjeka, očito je svojim krivotvorenim podacima o nacionalnom i vjerskom pripadanju obmanuo i doveo u totalne zablude i povukao za nos i Srbe i Hrvate. Nitko ne bi volio biti sad u koži Vojislava Šešelja. U laži su kratke noge, a još kraća Šešeljeva pamet.
HOP