‘VIP ‘ZAJE*AVA PRIVATNICU SA POPRAVKOM BLAGAJNE, A INSPEKCIJA ZBOG NEISPRAVNE NAPATILA KAZNU!

0
3758

Na rubu pameti mogla bi se nazvati poslovnica VIP-a u Gajevoj ulici. U njoj radi hrpa neodgojene mladeži i jedan normalan čovjek na tehničkoj podršci.

Ne znam da li znate, ali kada jedan djelatnik otiđe na “gablec” cijeli gornji kat poslovnice ne radi. Kraj vas prolaze nezainteresirani djelatnici, smijulje vam se, uglavo rade budalama, a voditelj poslovnice sastanči.

received_1885908328106776received_1885908474773428received_1885908484773427

Jedna gospođa nam se obratila i rekla da joj nisu htjeli preuzeti uređaj za popravak jer je jednom od njih bio rođendan.

Atelje slikarice Ele Svilan Svaline platio je prema svjedočenju te gospođe 5600 kuna kaznu jer internet blagajna prodana u VIP-u se stalno kvari, a s druge strane VIP stalno radi cirkus oko preuzimanja blagajne na popravak.

U drugom slučaju uredno predan laptop  na popravak navodno je oštećen, prema opisu preuzetom u servisu, dok na nalogu pregledanog laptopa u poslovnici piše da nema vidljivih oštećenja!

Takve gluposti čekaju vas u centru grada. Mili su i dragi vipovci kada vam nešto prodaju, ali se svi rade ludi kada donesete tu kramu na popravak.

Najkomičnije je ispalo jednoj udruzi koja je kupila notebook Acer.  Windowsi “updetanjem” pojedu memoriju uređaja bez da vi išta stavite u uređaj, pa na kraju uređaj nema niti dovoljno prostora za updetanje Windowsa, a sve to svako malo spali matičnu ploču, pa je uređaj više na servisu nego u pogonu! Takav uređaj je kupljen za 3000 kuna!

Ona famozna krš blagajna je plaćena 2600 kuna.

HOP