Chanel na pariškom prekoocenskom brodu!

0
1796
Ovih dana je Grad svjetlosti, svijetska prijestolnica mode bio u znaku posebne smotre branda “Chanel” održane u prekrasnoj Velikoj palači. Tako je na buran i smio način započela sezona  “Crusing” smotri, sve popularnijih predstavljanja pred sezonske fashion odjeće. Ispod kupole poznate palače usidren je prekoocenski brod “La Pausa” koji nosi ime nekadašnje ljetnje rezidencije čuvene Coco, na French Rivieri, nalik na “Titanic”  bio je poprište velikog spektakla koji je upriličio skoro 85 godišnji modni kapetan, Karl Lagarfeld. Odmah je upisan na listu kurioziteta kuće iz pariške ulice Cambon.
Na kraju raskošnog show-a, uzvanice su došle na most broda, bolje vidjeti Bellu i Gigi Hadid, Barbaru Palvin, Stellu Maxwell i mnoštvo mladih manekenki, čije vrijeme tek dolazi. šetale su podijem odjevene u marinerske majice, hlače i haljinice upotpunjene jaknama i kaputicima od laganog tweeda, ukrašene popularnim, galskim  “béret” kapama ali i šeširima sa crvenim pomponima, posebnom oznakom francuske mornarice.
Mornarska žena “Chanel” izgledala je zanosno i elegantno oduševljavajući publiku, ali i zvijezde poput Kristen Stewart, Margot Robbi ili Lily Rose Deep koje su odmah nabavile mnoštvo pokazanih modela.
Već drugu godinu “Chanel” predsezonsku kolekciju pokazuje u Parizu, nakon raskošnih “Crusinga” u Dubaju, Singapuru, Seulu ili Havani.
Džana Mujadžić za HOP iz Pariza