Koji kreteni: Pernar kopira četničke plakate za izbore, a Slinčić diže kredit u banci protiv koje je prosvjedovao

0
5998

Profesor Stjepan Šterc je oduševljen Slinčićem, mužem kradljivice iz butika…to je naš akademski građanin…nije manje oduševljen i D. Šešelj iz Hrvatskog slova…oni su nova snaga naše desnice, ustrojeni na dogovoru oko afere Gamont, kojom pokrivaju nesuđenog predsjednika države i najvećeg graditelja fontana.

Pernar i Sinčić dva kretena kojima se naši novinari godinama oduševljavaju, dok je jedino od početka protiv njih samo HOP portal piše. Točnije osoba koja ih je otkrila u svemu -Ingrid Runtić.

Kako smo doznali Slinčić i Palfi su digli kredu da kupe kuću u Erste Banci, koju je nazvao  Slinčić kriminalnom bankomFB_IMG_1525691499265FB_IMG_1525691504856

To je bio potez ove budale i pokvarenjak. Komentar suvišan.

idiot pernar

pernar

Uvijek će biti mogućnosti da postoje ljudi koji prelaze iz jednog tabora u drugi, ali planiramo taj problem riješiti zadužnicama. Onaj tko hoće bit na listi, morat će potpisati da u slučaju da ode iz stranke ili glasa protivno uputama stranke, mu se “stišće” ovrha na milijun-dva kuna.- kaže Pero krivotvoritelj kako će i sam provoditi ovrhe protiv kojih se bori…nema što- genijalno!

Srpski vojvoda Živojin Mišić : Ko sme, taj može! Ko ne zna za strah, taj ide napred!-pametnom dosta.

Vučićev informer tvrdi da su Pernar i Obradović iz četničkog pokreta Dveri-ljubavnici.

pernar-i-bosko-obradovic

HOP