Vlahović: Nagrađena novinarka Maja Sever osam godina ne smije me primiti u emisiju da progovorim o Pupovcu!

0
7703

-Pročitavši vijest da je novinarka Maja Sever dobitnica nagrade “Novinar godine” govori meni sve o toj nekada plemenitoj djelatnosti i zanimanju.
Obrazloženje nagrade- da je osobno dala veliki doprinos da udruge i pojedinci dobiju prostor u medijima koji nisu mogli to polučiti u redovnoj minutaži.
Pitam nagrđenu kako meni koji sam već 8 godina u medijskoj blokadi nije osigurala koju minutu tog njenog prostora.Unatoč javnosti nepoznatoj aktivnosti  da progovorim na HTV i zalaganja određenih značajnih osoba to nisam uspio.
U dijelu iskaza podržavam mišljenje Mirjane Hrga koja je pojam novinarstva sa znanjem iskustvom i pojavom u odnosu na nagrađenu objasnila, da u Hrvatskoj ne možeš slobodno naglasiti da si Hrvat i katolik.

NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA
NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA

Što bi Sever mogao ispričati?

TESLA BANKA stvorena je kao razvojna banka koja bi povoljnim kreditima omogućila povratak “srpskih izbjeglica” u Hrvatskoj i ostalu pomoć. Zamisao je iniciralo Srpsko narodno vijeće na čelu s MILORADOM PUPAVCEM. U veljači ove godine odlukom HNB-a otvoren je stečajni postupak nad TESLA BANKOM, iza nje ostali MILIJUNSKI GUBICI I KAZNENE PRIJAVE. MILORAD PUPOVAC je saborski zastupnik, a bio je i glavni čovjek NO TESLA BANKE!No ta činjenica nikoga u Saboru nije previše dirala! (HRVATSKI TJEDNIK, 03.svibnja 2018.).- ali to Maju Sever ne zanima…-komentirao je tragikomičnu nagradu Nenad Vlahović.

https://www.hop.com.hr/2016/10/17/opljackana-pupovceva-tesla-banka-ide-u-likividaciju-a-pupovac-prema-zaslugama-u-vladu/

Dvije godine star tekst, sada Hrvatski tjednik otkriva toplu vodu…i piše o Tesla banci.

HOP

 

 

 

 

 

HRT-ova ‘ugrožena’ novinarka Maja Sever udana za najmoćnijeg informatičara regije, koji kontrolira srž države