Kristina Radosavljević, M. Pavlović i O. Ranisavljević su ološ koja radi na zabrani Bleiburške komemoracije!

0
4734

“Neonazis in Bleiburg“ – tako inicijatori tzv. inicijative i fb grupe pod imenom STOP Ustascha nazivaju Hrvate koji odlaze na Bleiburg. Inicijatori tih laži su Kristina Radosavljević,  Marijan Pavlović i Oliver Ranisavljević.

“Neonacisti u Bleiburgu”. Ove tri srpske glave sve su Hrvate proglasile nacistima, sve koji dolaze na komemoraciju u Bleiburg. Ta srpska ološ u austrijskom glasilu opravdava neviđeni zločin nad hrvatskim življem činjenicom da su ubijene ustaške obitelji. Opasna činjenica  je svakako da je ova ološ dio austrijske stranke SPÖ (partije socijaldemokrata). I u ime te stranke oni traže zabranu komemoracije!

STOP Ustascha: Initiative fordert Verbot von Faschisten in Bleiburg

Isto tako ova Radosavljevićka izjavljuje u Austriji da Thompson pjeva ustaške pjesme!  I da njega treba zabraniti. Za sada su skupili 1900 potpisa protiv komemoracije u Bleiburgu. Ista ta bagra naravno veliča Tita. I opravdava njegove zločine nad civilima. Genocid nad Hrvatima. Priznaju da je ubijeno stotine tisuća Hrvata i opravdavaju genocid činjenicom da su Hrvati bili nacisti! Što je laž ravna zločinu.

Za skidanje ploče zločinca Tita ispred  HNK-a  u Zagrebu isti su napisali: Trijumf neofašista! Sve te svinjarije u novinama prolaze kraj esdepeove veleposlanice u Beču Cvjekovićke, kojoj je najvažnije promijeniti tepih u veleposlanstvu.

Kristina Radosavljević tako piše za neke “naše” novine koje se zovu Kosmo. Koristi lažna imena poput Imbexa da sakrije identitet. Trenutno je u crvenoj partiji SPÖ i ona je glavni pokretač svih pokušaja i zabrana MPT i Bleiburga. Evo par članaka o tome na njemačkom:

https://www.kosmo.at/wir-werden-uns-noch-wundern/

STOP Ustascha: Initiative fordert Verbot von Faschisten in Bleiburg

Naša diplomacija godinama dozvoljava ovoj ološi da radi protiv naše zemlje.

Povjesničar Tolstoj jasno je rekao da je na Križnom putu pobijeno stotine tisuća civila. Nezapamćeni zločin. U kojem je sudjelovalo puno preobučenih četnika.

DcnkZ9jXUAEWFrJ

Toj srpskoj gamadi ne smeta kada legalna srpska vojska odaje počast fašisti Mihailoviću!

djujic1

HOP