U UN-a je primljen srpski ratni zločinac koji traži obnovu Krajine, a naša diplomacija šuti!

0
9412

Đuro Škaljac, rođen je  u Slavksom Polju,  kraj Vrginmosta i  jedan je od mozgova zločinačke organizacije SAO Krajine. Danas to smeće rovari protiv Hrvatske iz Beograda.

IMG_20180513_102221[1]

Nekadašnji  glavni milicajac iz Vojnića, za vrijeme SAO Krajine,  bio je glavna veze SDB-a i zločinca Frenkija   Simatovića, blizak ubojici Ulemeku Legiji u pljačci, ubijanju (Hrvata i Muslimana). Osnovao je logor u Vojniću za vrijeme domovinskog rata, u kojem su ubijani i zlostavljani Hrvati.

IMG_20180513_101911[1]

Sa zločincem Milom  Martićem, koji je osuđen u Haagu, sa Petrove Gore Škaljac  je ispalio rakete na Zagreb, nakon čega su poginuli građani Zagreba i porušen je dio objekata u cetru grada. Rođak  je ovaj zlotvor od  današnjeg srpskog popa u Korenici, Malobabić Nikole svećenika iz Korenice, koji  je bio glavni šifrant vojske SAO Krajine u ratu, preko kojeg su išle sve informacije F. Simatoviću iz Beograda. Sada to smeće obećaje “krajišnicima” dolazak ponovo u SAO Krajinu.

nikola malobabič

NIKOLA MALOBABIĆ-SRPSKI TERORIST KOJI PRIMA NOVAC OD NAŠE DRŽAVE

Uspio je doći i do UN-a i održati govor o jačanju ustaštva u Hrvatskoj, kraj naše izdajničke diplomacije prepune posrbica i nesposobnih kretena. Uspjeli su Srbi održati i miting o Jasenovcu u UN-u.

IMG_20180513_102550[1]

Na slici ga vidimo da preko Biroa Krajine iz Beograda organizira polaganje vijenaca i u Češkoj, opet bez reakcije naše kreretenske diplomacije. On stvara mrežu kraj naših diplomatskih idiota. O svemu ovome nema reakcija u medijima koje očito kontroliraju Srbi.

IMG_20180513_102113[1]

Srpska novinarska bagra u Austriji predstavlja odlazak na Bleiburg kao obnovu ustaštva. Prešućuje se genocid nad Hrvatima. I tako javnost priprema na pobunu protiv Hrvata.

received_2582549238552878

Prešućuje se četništvo.

DcnkZ9jXUAEWFrJ

Srpska vojska slavi fašistu Dražu Mihailovića

Hrvate se prikazuje genocidnima i to u UN-u čini zadnja ljudska ološ Đuro Škaljac, čovjek koji se obogatio pljačkom u ratu i muljanjem sa dokumentima Srba u miru preko Biroa Krajine. Biro krajine je tzv. vlada krajine u izbjeglištvu. Svi ovi potezi Srba i prijašnjih i ove godine su okrenuti prema ponovnom ratu sa Hrvatima. Srbiju su opljačkali i potrebna im je nova pljačka Hrvatske.

Đuro Škaljac blisko surađuje sa Pupovcem i Miodragom Lintom.

HOP