Usred četničije pravaši i branitelji podigli hrvatski barjak, začepili usta srpskim ekstremistima i hrvatskim slugama

0
12198

Dovoljno je par hrabrih ljudi, koji uvijek pokažu pravo lice istine. Jučer se načelnik općine Gvozd, vlaj Vrga sakrio u mišju rupu kada su branitelji stali pred općinu. Nigdje ga nije bilo. Nije bio tako hrabar kao nedavno, kada se htio tuči u centru četničije, Slavskom polju.

FB_IMG_1525512124130

Policije niotkud. Inače kada se najavi konferencija za tisak policija je uvijek prisutna gdje se nalazi D. Keleminec. Ovaj puta policija nije smatrala da je u Gvozdu potrebna ili je namjerno opstruirala da dođe do incidenta. Ali hrabrih Srba i vlaja nije bilo. Vlaji Linta, Škaljac i ekipa u Beogradu su posramljeni. Usred njihova legla došao je kako ga oni nazivaju “ustaša” Keleminec. I heroj Banovine, čovjek koji je potukao elitne jedinice SDB-a i Ulemeka Legije, Ivo Vranić. 

Pokušao je načelnik Vrga sve opstruirati, pronašao je hrvatskog branitelja Stevu Radmana da napadne ovu konferenciju za tisak pravaša i branitelja.  Ali Stevu je umirio Vranić, čovjek koji se nije bojao Arkana i Legije, pa onda mu pijani Stevo i nije neki problem. Stevo je pokušao prodati priču kako je Keleminec došao stvarati nemire.

Došao sam pomoći srpskoj obitelji koja trpi batine, progone, zlostavljanje djece i da to nikoga previše ne dira! Pa sada vi procijeniti tko je problem- ja ili vlast i policija u općini- kratko je komentirao gluposti tog Radmana, kojeg su branitelji prozvali da je branitelj iz “Udruge načelnik Vrga”. Ima još takvih…ali ima i poštenih, koji ne švercaju, dilaju opijate i slično…

i drenjan

-Sramotno je ponašanje nekih branitelja u općini, kada je predsjednik udruge bio gospodin Samso, baš mene je tražio za pomoć u svezi braniteljskih obitelji, mnogima sam svojim pisanjem pomogao, više se ne sjećam niti broj, neki su imali krive vlasničke listove, jedna obitelj nije imala struje godinama, jednoj je pak isključena struja, pa smo skupljali pomoć, njegov nasljednik Mrnjavac molio me za pomoć obitelji Dragić, i njima smo pomogli, pomogli smo i starijim Srbima iz Starog sela koje je zlostavljao četnik Busić i ovo jučer što su doživljavali hrabri Vranić i Keleminec je strašno! Sve to zaboraviti? Podržati nekakve ratne švercere streljiva, ratne profitere i tvrditi da je u općinu ubačen nemir? Branitelj urliče kao zadnji kreten da su u mjestu ustaše? Ima li netko normalan? Zašto se šuti o srpskom provokatoru koji se vratio iz Srbije sa vrećom u kojoj je 50 000 eura i kojima plaća stvaranje nemira u općini? Keleminec je problem? Do kada ćemo se lagati? Bolje nek kažu Hrvati za koliko su se judinih škuda prodali! Posdbna hvala obitelji branitelja Goluba koji se još jednom pokazao kao veliki čovjek, velikog srca- komentirao je sigurno najbolji poznavaoc općine Gvozd, novinar Igor Drenjančević.

IMG-6c542a897db5944402afdd3f34d13bb2-V

-Tko nam ima što prigovoriti? U općini je ćirilica, u općini je promijenjeno mjesno ime u Vrginmost, općinom vladaju bivši srpski ekstremisti i teroristi, ubijaju se djeca Hrvata, a sada neki branitelj viče došle su ustaše. E pa hvala mu na dočeku. Hvala i Srbima koji već godinama gledaju kako se srpski ekstremisti iživljavaju nad obitelji Dragić. I to je strašno da netko kaže djetetu od 8 godina da će ga silovati. Dragićevoj kćeri. I to nije problem u općini? Nije problem što po općini krstare teroristi…stvara li se ovdje SAO Krajina? Pa gdje su  svi ti branitelji svih ovih godina? Promatraju kako sve propada i sada bi svi oni svalili problem na Dragiće. Neće moći. Dosta je bilo. Dosta je i srpskog ekstremizma.– izjavio je Ivo Vranić koji se vrlo hrabro suprostavio provokatorima.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/foto-pretuceni-srbin-iz-gvozda-moji-me-godinama-tuku-prijete-ubojstvom-i-tjeraju-zato-sto-sam-ozenio-hrvaticu-1167415/

Što reći za kraj? Svi oni koji gledaju bezakonje i zločine, sami sudjeluju u tome. Ne dozvolite da vama ovlada zlo. Zločin treba razotkriti i tako se od njega odijeliti.

HOP