PUPOVAC OBJAVIO ZA NAŠ NOVAC NOVI BILTEN MRŽNJE PREMA SRBIMA-U NJEMU NEMA SRBINA KOJEG SU PRETUKLI SRBI JER NE ŠTUJE ČETNIŠTVO

0
20227

Nekadašnji profesor u Kumrovcu Milorad Pupovac naučio je pisati biltene. Pisale su se nekada Bijele knjige hrvatskih nacionalista ZA VRIJEME  JUGOSLAVIJE, kao što danas Pupovac izdaje biltene o maltretiranju Srba. Prvo tzv. pisci Tomić, Dežulović, Rudan pljuju po Hrvatima, progalašavaju svakoga ustašom, a kada narodu prikipi to zvjersko iživljavanje i netko tim spodobama odgovori, tada nastupa Pupovac sa svojim biltenom.

BLUD

Ma je*ite se svi zajedno!

U Pupovčevom biltenu nema činjenice da su mu frendeki ex teroristi i četnici poput Branka Jovičića, Đure Škaljca, Stanimirovića i sličnih nakaza. Nema niti činjenice da je Srbin i četnik pretukao pravoslavca jer je oženio Hrvaticu, radi se o obitelji Dragić. Istukli su Srbi i njegovu djecu, ali niti riječi u novom biltenu benkovačkog vlaja o tome.

rade

-Rade Dragić pretučen od četnika Đure Galoguže, nije u Pupovčevom biltenu, zaboravila ga posjetiti Tamara Obrovac, ovo su izljevi četnicke ljubavi prema Radi koji je oženio Hrvaticu, presuda je nagrada hrv . pravosuđa  6 mjeseci zatvora ,godinu dana uvjeta , u to se dodaje i prijetnja smrću čitavoj obitelji, supruzi dvoje malodobne djece i dakako Radi- komentirao je branitelj Ivo Vranić.

srbadija

-Uz to dodajem i letak ljubavi Pupovca i Stanimirovića u kojem stoji kako katolička crkva potiče na mržnju.  Stanimirović i Leposava svoju ljubav su iskazali u Vukovaru, a Pupovac dan danas Hrvate uvjerava kako je dr. Šreter živ, samo ga Hrvati od mržnje ne mogu vidjeti-komentirao je bilten branitelj Vranić.

Koliko su Pupovčeve Novosti usklađene s navodnim kulturnjacima koji muzu hrvatske kune, najbolje govori posljednji performans zapišavača Siniše Labrovića koji ismijava referendum o otkazivanju Istanbulske konvencije kao i onaj za izmjenu izbrnog zakona. Poznati zapišavač hrvatskog grba Labrović je naime podigao svoj vlastiti štand na kojem prikuplja potpise “za zaštitu svećenika od pedofilije”. O kakvom se probisvjetu i prostaku radi, pisali smo još prije 2 godine. Tada je zapišavao, palio i prijetio oružjem, u čemu mu je naša kretenska intelektualno-komunjarska elita ministarstva kulture još i dala podršku – prozvavši sve to “umjetničkim performasom”, pa ga još i nagradila – pogađate – nastupom u Acinoj platformi na HRT-u, u Nedjeljom u 2. Upadljivo je da se velikosrpske Novosti i Labrović služe istim propagandnim jezikom i temama kako bi pogazile i popljuvale volju hrvatskog naroda demokratski izraženu na ovom referendumu. Ovaj agresivni propagandni rat protiv Hrvatske se čak i plaća iz hrvatskog proračuna, kunama hrvatskih poreznih obveznika! Nepojmljivo!

Skandal: Stanković i HRT uzdižu prostake Labrovića i Frljića dajući im medijski prostor!

Pogledajte što ova prostačka komunjara izvodi za naše novce:

labrović piša

labrović ref

labrović komunjara

 

HOP