IK sranje: ‘U vrtiću smo imali sastanak na kojem nam je rečeno da od sutra djeca više ne smiju nigdje imati istaknuto ime i prezime’

0
11950

“Danas smo u vrtiću imali sastanak na kojem nam je rečeno da od sutra djeca više ne smiju nigdje imati istaknuto ime i prezime. Vodit će se prilikom upisa po broju.Ni spol ne smije biti naznačen. Direktiva EU-kolegica mi je rekla da ista sudbina čeka i škole.

Dakle iz tekstova će se postupno izbaciti imena a uzeti zamjenica – ono.Nemojte zamjeriti ukoliko sam nešto krivo interpretirala. To smo u vrtićima Zagreba dobili kao službenu obavijest koja se nadovezuje na zaštitu osobnih podataka.”- komentar je jedne zagrepčanke.

pleki kurac

U mnogim dijelovima Hrvatske inicijativa za referendum je zabranjena. Ili se opstruira. Plenković je zažmirio nad enormnim kriminalom u Uljaniku, korupciji IDS-a, a IDS mu zahvaljuje blokadom inicijative za referendum. Plenković po svim osnovama trebao je biti u remetincu nakon afere Agrokor. U Puli ljudi su nezadovoljni, nema više punktova za potpisivanje inicijative. Nije bolje nit u Rijeci. Obersnel, Pupovac, Miletić, Vrdoljak i Pusićka na istoj su strani sa Andrejem Istanbulskim.

pederluk

Da li je zaštita podataka zapravo uvod u Istanbulsku konvenciju? Naseljavanje migranta nastavak veleizdaje?Koliko još Slavonac treba protjerati ?