Dronovi, HP 47 , služili su za čuvanje zločinca Vučića od strane našeg MUP-a, dok danas emigranti ilegalno ulaze bez kontrole!

0
3904

Osiguranje Aleksandra Vučića od strane naše policije za vrijeme posjeta Hrvatskoj je bila premijera protudronske puške HP 47 za koju je MUP natječaj raspisao lani u kolovozu, oružje isporučeno u studenom, javnosti je prvi put predstavljeno 22. prosinca, što je učinio ministar Davor Božinović.

Policija je nabavila balističkie prsluke, plašteve i štitove, kacige s vizirom, EOD odijela i antidron puške i potrošiti više od 23 milijuna kuna. Policija raspolaže i sa najkvalitetnijim bespilotnim letjelicama. Takvom opremo bez problema je čuvan Aco zločinac. S druge strane sva ta silna tehnologija ne služi ničemu, odnosno nije upotrebljena u kontroli granice kod Topuskog, gdje svakodnevno prolaze skupne sirijskih mladića, koji ilegalno ulaze u našu zemlju, provaljuju u prazne kuće, te ih koriste za svoja skloništa na putu do Slovenije. To u prijevodu znači da policija koja je plaćena održavati red i mir, sada dopušta ugrozu sigurnosti, iako ima dovoljno tehnike spriječiti takve situacije. Ili je cilj ratjerati Hrvate i naseliti muslimane ?

Građani plaćaju policiju da im čuva imovinu i živote, a s druge strane veći broj mladih, divljih muslimana radi po našoj zemlji što žele ilegalno ulazeći u našu zemlju. Znači li to da je policija jedino spremna čuvati poredak i tajkune, dok građani su prepušteni sami sebi?!

HOP