Sanader je napravio političkog monstruma Pupovca, a Taritaš, Plenki, Vrdoljak iz istog su briselskog legla! Narod odlučuje-odlučite konačno!

0
2031

Bujanec se jedini uz HOP portal usudio analizirati austrijsko djelovanje za vrijeme komemoracije u Bleiburgu. Užas koji je radila austrijska policija, prema mirnim Hrvatima, dok sa druge strane dopušta oblike terorizma kod migranata. Gost Tomislav Jonjić bio je izvrstan jer je po studiju odzvanjala njegova istina, istina kakva jest. Rijetko viđeno. Bez uvijanja. Vrlo jasno je rekao da je Jugoslavenska armija napravila ratni zločin nad Hrvatima tijekom Križnog puta, kako se ne može skrivati iza partizanskog  pokreta koji u nekim svojim postupcima ne mora nužno biti loš, ali su činjenice uprave takve, a najvažnija činjenica je ipak reakcija Jonjića da je Sanader uz pomoć briselskih mutikaša uskrsnuo srpskog nacionalistu Pupovvca, maknuo u stranu Đapića zadovoljivši ga nekim povlasticama i od tada je HSP nestao sa scene.

Sve su to razlozi za izlazak na referendum i spašavanje Hrvatske!

Napadaju  antife štandove, napravili su i lažne štandove, antife su u panici, na aparatima, svi su u panici, samo da bi uništili inicijativu Narod odlučuje, čak i podmeću! Izađite na referendum, dosta je  muljatorice Taritaš i njenih skupih obnova poplavljene zemlje, dosta je lažnih socijalista Grbina i Bernardića, dosta je lažnih domoljuba Plenikija i Vrdoljaka!

pleki kurac

HOP