24 sata promovira srpsku glumicu, članicu četničke stranke!

0
4557

Šešeljeva obožavateljica Lidija Vukičević iz trećerazredne serije ‘Bolji život’ , promovira se na 24 sata. Drugim riječima četništvo ulazi na velika vrata kroz medije. Baš kroz medije koje progone ustaše po Hrvatskoj.  Šešeljeva poslanica  i glumica zanima naše medije, koji nam svaki dan daju dozu srpstva.

Zanimljivo je da je otac Lidije Vukičević u doba titoizma bio žestoka komunjara, purpurno crveni visoki komunistički dužnosnik na nižoj razini u Srbiji, a ona se kao i mnoge druge hulje iz srpske rulje, od devedesetih brzo i lako prešaltala sa komunističkoga na fašistički kolosijek uz bok Šešeljevim, Nikolićevim i Vučićevim divljim radikalima.

Kandidirana je i birana više puta za nenarodnu zastupnicu srbijanskih fašističkih i nacističkih svinja u više saziva šumadijske zle države s druge strane razuma. Znakovito je kako je ta krvlju poluciganska, uobražena, umišljena i nadasve glupa, primitivna i neobrazovana drolja, alapača, rospija i opajdara i zakleta i javna mrziteljica svega hrvatskog i katoličkog, u mladosti bila udana za propaloga nogometaša i također srbijanskoga neostvarenoga državnoga projekta u nogometu Mitra Mrkelu.

Brak iz koristi održavao se na tankoj niti samo dok je bilo obostrane materijalne koristi, a kao mladima karika povezivanja bila im je zajednička komunjarska crvena nit očeva, pozicioniranih Titovih komunjara i stjegonoša opasnih i opakih banditskih i razbojničkih režima, najprije zlikovca Tita, potom i zločinca Miloševića. Beogradska je čaršija seksualno nedostatno iskusnog Mrkelu posrpdno zvala Mrkela – Drkela, a Lidija Vukičević kao dokazana prodavačica ljubavi i zanata najstarijega, zarade novca kroz prodaju vlastitoga tijela, kurva neopjevana, varala ga je s kim je stigla i kako je i kad poželjela i htjela.

I tako je bilo još i dok su loše glumili mladi i zaljubljeni par za vrijeme Mrkeline kratke i neuspješne igračke Odiseje u Istanbulu, a tako se nastavilo i nakon toga u beskraj. Mitar Mrkela, muž papučar Lidije Vukičević, živi je dokaz kako su Srbi i javno i tajno štovali jadne i bijedne ideje i poruke Istanbulske konvencije još od ranih devedesetih i njegove promašene nogometne avanture u Istanbulu. Ako je Lidija Vukičević varala Mitra Mrkelu s dečkima, on nju nije varao s curama, nego isto s dečkima, tako da su se lako mogli sudariti i s istim frajerom u krevetu koji se naizmjenično seksa i s Lidijom i s Mitrom. Da nije tako ne bi Mitra i sami Srbi podrugljivo prozvali Mitar Mrkela, Lidijin Drkela. Danas bi ga Srbi mogli dozivati pokličem: Gdje si sine Mitre Istanbulski?

Nebojsa-Glogovac-kao-Draza-Mihajlovic

Nedavno je isti list i portal slavio srpskog glumca Nebojšu Glogovca  koji je utjelovio zločinca Dražu Mihailovića, te tvrdio da je Mihailović bio dobar čovjek. LEVIČARSKA TOLERANCIJA.

Treći obožavatelj četnika, Pero krivotvoritelj, drug Ivan Pernar voli ručati u Beogradu, družiti se s lokalnim opančarom i četnikom Obradovićem.

pernar-i-bosko-obradovic

Njega na 24 sata gura novinar Rašeta, rođak zločinca Rašete.

rasetaboran

Ovako je izgledao srpski fašizam jučer u Beogradu. O tome se ne piše previše…

četnici bg1

 

HOP