Bosanka sudjelovala u trci za miss SAD-a, nekad izbjeglica danas miss Idaho

0
2461

Prelijepa 21 godišnja Tea Draganović, porijeklom iz Prijedora odakle joj je otac Edgar i Zavidovića gdje živi majčina obitelj se  kao aktualna Miss Idaho nedavno natjecala za najljepšu Amerikanku.

Titulu je osvojila Sarah Rose Sommers iz Nebraske ali je porijeklom Bosanka zadovoljna učešćem i prijateljstvima koje je stekla u Louisiani, gdje se natjecalo 50 djevojaka.
Nastanjena u glavnom gradu 43 države SAD koja je Idaho, ljepotica studira masters iz biološke medicine na Idaho State University a djeluje i kao koreografkinja folklorne grupe, Bosanskog kulturnog centra .
Rođena u Njemačkoj gdje je obitelj najprije izbjegla, došla je u SAD sa dvije godine.Danas se brine i za mlađeg barata Dinu i povremeno radi kao manekenka. Sretno je zaljubljena u porijeklom Srebreničanima Muamera Hasanovića, sa kojim se nedavno i vjerila. Često dolazi u BiH radi dragih prijatelja, obitelji ali i usavršavanja jezika.
Druga najdraža destinacija ove, posebne ljepotice je Pariz , gdje se dobro osjeća i uživa u ljepoti grada te eleganciji stanovnica.

Džana Mujadžić iz Pariza za HOP

HOP