Slovenske antife na aparatima, na izborima Janša postao prvi Janez u zemlji

0
4705

Janšin SDS osvojio je 24,4 posto glasova i očekuje se da slovenski predsjednik Borut Pahor upravo Janšu imenuje za mandatara za sastav buduće vlade.

Na drugom je mjestu Lista Marjana Šarca s 12,6 posto, a na trećem Stranka modernog centra (SMC) Mire Cerara, što je u prijevodu katastrofa za ljevicu.

Odmah iza njih sa blizu deset posto glasova po izlaznim anketama su i Ljevica (L) Luke Meseca i Socijalni demokrati (SD) Dejana Židana.

Ovo je veliki poraz slovenskih antifa, sličnih onim našim antifama, koje rade u korist EU birokaracije na štetu Slovenaca, kao što kod nas rade kradeze-stranka dugih prstića. Ovo je velika blamaža za slovenske antife, Nisu uspjele narod uvjeriti što nosi migrantska kriza . Janša je iskoristio migrantsku krizu i rečenicu gl. urednika HOP portala  I. Drenjančevića u emisiji Bujica- Velimira Bujanca kako se očekuje migrantski val od 50 000 migranata uskoro u Sloveniji. Čini se da je moć Bujice bila uvjerljivija od svakojakih neokomunističkih laprdala u njihovim medijima koji su zbog ove rečenice razapinjali Bujanca.  Bujanec je očito svojom emisijom dao vjetar u leđa Janši.

HOP