HEP odbio zaposliti sina poginulog branitelja koji udovoljava uvjete natječaja!

0
15592

Nenad Stazić je nedavno prozivao hrvatske branitelje koji bi trebali ostvariti prednost u zapošljavanju ako ispunjavaju uvjete u državnoj službi.  Njemu to smeta i svakako svađom želi podijeliti društvo koje osiromašio i njegov SDP dok on koristi blagodati lavodnog života pljujući narod koji ga plaća.

stazic-brijuni-coll

Čovjek koji ljetuje na Brijunima za 7 kuna pametuje braniteljima. On ima pravo doslovno srat iz usta bez posljedica jer ima imunitet saborskog klauna.

Koliko je  u praksi je zapravo ostvarivo ovo pravo  o kojem laprda Stazić objasnio nam je sin hrvatskog branitelja poginulog u ratu. M.D. je sin poginulog hrvatskom policajca 1991 godine iz Siska.

Podnio je dvije molbe za rad u HEP-u. Iako ima ekonomski fakultet, sve reference za traženi posao , posao nije dobio. U drugom pokušaju bio je na testiranju i kao takav je bio treći, dok mu je pismeno odbijen zahtjev za primitak u službu kao tek sedmi prema rezultatima testa. Nije  jasno  kako HEP -ova komisija  ne može se  niti u tome dogovoriti da li je bio treći ili sedmi u testiranju.

U komisiji je bio jedan nezreli psiholog, tek zaposlen i ženska osoba puna pirsinga poluizbrijane glave , kaže nam sin poginulog branitelja. Možda bi i on prošao  sa kojim pirsingom na čelu. Uglavnom nije jasno niti po kojim osnovama je zaposlena M. Mirosavljević umjesto njega. Slučaj je predan  inspektoratu kako tvrdi naš izvor, ali je inspektor rada molio je podnosioca prijave da odustane od prijave.

perica jukić

Genijalni direktor HEP-a  Jukić izvješten je o svemu, a upoznato je i ministaratvo branitelja koje nema utjecaja na HNS-ove kadrove u HEP-u i samo je preporučilo kandidatu da se žali. Kome se žaliti kada HEP-om vladju HNS-ovi kadrovi? Nije pomoglo što je nesretni kandidat iz Siska kao i vladajući…što jasno znači da za djecu branitelja nema protekcije već diskriminacija iako zadovoljavaju uvjete.

HOP