Indexov novinar Vojo ukakio se od generala Medveda i prijavio ga policiji

0
5927

Ako je suditi prema tvrdnjama novinara Vojislava Mazzocca, tekst o zapošljavanju sina Tome Medveda u državnoj zaštitarskoj tvrtki AKD koji je u subotu objavio na portalu Index.hr nije se ni najmanje svidio ministru branitelja stoga mu je putem telefona tijekom nedjelje uputio prijetnju. “Hoćete da uđemo vi i ja u ring? Ako hoćete ući ćemo u ring”, rekao je Medved novinaru Indexa pa, kako tvrdi, zaprijetio: “Budete li mi se još dirali u sina, u meni će se probuditi vojnički duh“. Potom je novinara Indexa upitao: “Hoćete li da sljedećeg tjedna objavim priopćenje u kojem ću objaviti kako ste došli u Ministarstvo branitelja, po kojem natječaju i koliko ste novaca dobili?”

Mazzocco, koji je u Ministarstvu branitelja radio oko 18 mjeseci, prvo kao civilni ročnik a potom još par mjeseci u odjelu za psihosocijalnu pomoć, rekao je Medvedu, kako piše Index u tekstu objavljenom nakon navodne prijetnje, da je ponosan na sve što je radio u Ministarstvu branitelja i da slobodno objavi što hoće, kad je došao i koliko je novaca dobio za svoj rad. Medved je u telefonskom razgovoru Mazzoccu rekao da će podatke o novinaru Indexa objaviti ne kao Tomo Medved, nego kao Ministarstvo branitelja. “Imam punu ladicu predmeta i znam s kim ste radili i za koga radili. Kome služite, gospodine Mazzocco? Kome služite?”, rekao je Medved novinaru Indexa, tvrde na ovom portalu, stoga smo za komentar ovih navoda upitali ministra Medveda.

“To je netočno i suludo. Istina je da sam nazvao novinara i zamolio ga da o meni može kritički pisati što god želi, ali neka mi ostavi obitelj”, kazao je za Večernji list ministar Medved kojeg smo potom upitali je li istina da će objaviti priopćenje i kojeg sadržaja, na što je odgovorio potvrdno, dodajući kako će u priopćenju koje će objaviti u ponedjeljak “biti ono što treba biti” te se ispričao što ne može više razgovarati jer se nalazi na Svetoj misi.

Potom smo kontaktirali i novinara Mazzocca koji nam je kazao kako je upravo izišao iz prostorija zagrebačke policije gdje je prijavio prijetnju, te potvrdio sve navode koji su objavljeni na portalu Index.hr.- piše Večernji list, poznat po svakodnevnom  maltretiranju javnosti ssa pričama o srpskim “zvezdama” bez kojih Hrvati ne mogu.

Zanimljiva je činjenica da je Vojo za vrijeme vojnog roka vršljao po ministarstvu branitelja. Isti onaj Voja koji sa enormnom mržnjom piše svoje “jugoslovenske uratke” o braniteljima, domovini i svemu hrvatskom…na slici Vojo ima “leptirmašnu” da djeluje profinjeno kada sere po Hrvatima.  Poslije ovog događaja Voja je dobio  podršku brozovih komedijaša iz SDP-a.

Kada je bio napad na Lalovca isti SDP- stranka dugih prstića je tražio istragu i svoj komentar poslije istrage. Danas  se oglasio prijedorski intelektualac Glavašević, koji osuđuje ovaj čin nad jadnim Vojom, a nije baš nikakav svjedok…Osilio je ovaj Index, čiji vlasnik voli držat muškarce za jaja.

matja (1)

On je odavno poslao šešeljovsku poruku našoj zemlji…

babic-troprstic-01

A sada leptir Voja žari i pali…prijavljuje, ratuje na facebooku, u radnoj stolici, provocira, pa kada malo pretjera, e onda ko svaki pošteni novinar brže bolje u policiju. Voja je otkrio toplu vodu, pa je tako general Medved napravio strašan kriminal po Voji leptir Indexovcu, jer njegov sin radi kao obični vozač dostavljač u sigurnosnoj tvrtki. Voja Indexovac prije nekog vremena napao je i novinarku Ivanu Petrović, jer je dobila nagradu HND-a, vratio Voja nagradu jer je Petrovićka dobila nagradu. Svašta taj Voja radi.

Voja ovim potezom otkrio je i političku ekipu u njegovoj pozadini, jer baš takvi mu daju podršku protiv tri puta ranjavanog generala, a prema kojem ovaj Voja leptirmašnasti nema nimalo poštovanja. U SAD-u ne bi se generalu baš tako usudio raditi o glavi. Tamo je institucija generala nešto vrlo bitno. General Medved je prvenstveno reagirao kao ratnik, a nakon toga i kao general. Pa ne može se general dati zafrkavati baš svakom Voji, kojem se to prohtje…

HOP