Bernardić napada desnicu u svezi Jasenovca, ali ne napada srpsku crkvu koja tvrdi da je u Jasenovcu ubijeno 750 000 Srba!

0
10782
Veličanje ustaštva i relativiziranje holokausta glavne su zamjerke Hrvatskoj u izvješću State departmenta o vjerskim slobodama u 2017., a spominje se i skandalozna ploča iz Jasenovca. S druge strane Europska komisija ponovno upozorava Vladu kako ne provodi reforme.

Sve to građani osjećaju na svojoj koži i zato iseljavaju.
SDP nastavlja borbu za bolji život građana.- napisao je Bero Titoist na Facebooku.

Radi se o jednom teškom političkom bezveznjaku koji u političkom prostoru svjesno i sa namjerom blati Hrvatsku. Revizionizam povijesti se nigdje ne traži već istina i činjenica u slučaju Jasenovca. Kukavica i politički marginalac Bero Bernardić ne usudi se Srbima reći da nam vrate sve dokumente i arhive NDH-a. Kukavica Bero ne usudi se reći svjetskoj javnosti da će Hrvatska konačno istražiti Jasenovac. Kukavica Bero kao i povjesničar Klasić ne usude se suprostaviti radu Igora Vukića. Nije li potpuno pokvareno da sina jednog logoraša Jasenovca nitko od tih bezveznjaka ne želi saslušati iako čovjek prilaže teze za svoj rad sa dokumentima. Imali uopće Bernardić kvalifikacija i znanja da tako svjesno blati Igora Vukića? Naravno da nema. On je samo bijednik kojem se u životu ništa ne radi, pa se uhvatio politike kako bi lagodno živio blateći hrvatski narod. 

Nema Bero snage reći niti srpskoj crkvi da otvoreno laže i širi mržnju kada spominje 750 000 žrtava u Jasenovcu. Taj bijednik ne govori da je SPC revizionistička, lažljiva, prepuna pedofila, lopova i četnika. Bero je kukavica i jadnik, izdajnik svoga naroda, a kojeg blati ovakvim izjavama u svijetu jer je na čelu druge najveće stranke u Hrvatskoj. Bijednik se iživljava nad Hrvatima, jer zna da sve vodeće medije drže smutljivci iz Austrije i Srbije. 

bernardić-660x450

U Kumrovcu, ponosan na zločinca koji je dao pobiti pola milijuna Hrvata.

bernardic-i-mrak-taritas-aa251797b6b508021320cb382540214d_view_article_new

Ovaj politički bijednik ne zna da je službena brojka Auschwitza bila 4 milijuna do 1990. godine Sada je milijun. To znači da je netko nabio brojku za čak 3 milijuna. Da li je i to revizionizam?

Kako smo došli do ovoga izvješća, kojeg potpisuju Amerikanci? Jednostavno. Naši tzv. mediji bruje o ustaštvu u Hrvatskoj, što je laž, dok četništvo, koje buja uopće ne spominju. Proglašavaju medije ustaškim i štite teroristički list Novosti pod paskom Milorada Pupovca.

Kako je došlo do toga?

Vrlo jednostavno, kadar koji će dobiti stipendije za rad u novinarstvu od SAD-a izabirala je Tena Perišin sa FPZ-a. Kako je baš ona izabrana od strane SAD-a da provodi selekciju znaju Amerikanci. Ona je vatrena komunstkinja i jugoslavenka. SAD je školovao ni manje niti više iz svoje gluposti ili  neznanja diplomata  ili pokvarenosti masonerije ;neokomunističke kadrove, djecu crvenih . Oni danas šalju izvješća u SAD-e,  kojima Amerikanci bezrezervno vjeruju, jer u svojim institucijama imaju znatan broj ljevičara. 

Mreža medija koje kontroliraju Austrijanci pala je u ruke Srbima. Oni ordiniraju našim terenom, progone tzv. ustaše, kojih nema i ne spominju četništvo koje buja. Slučaj Dragić iz Vrginmosta jasno govori kako se Srbi ponašaju prema Srbima kada se suprostave četništvu. Prebijaju cijelu obitelj. Pupovac uopće ne reagira, a glavni njegovi pajdaši u tom selu su naravno svi od reda bivši srpski teroristi. Po meni ne može gore.

bero 2

Austrijanci namjerno koriste Srbe, znajući koliko mrze Hrvatsku državu, pa će sve prekopati i uništiti da bi stvorili bolesnu Srbiju. Uništavanjem Hrvatske osigurava  se Austrijancima lagan ulaz njihova kapitala u Hrvatsku, kontrolu trgovine i bankarskog sustava. 

Zbog toga su svi vodeći mediji u zemlji antihrvatski. I naravno umreženi. Jutarnji, Večernji, 24 sata, Index šalju potpuno isti vijesti u svijet, koje su naravno laži, a vodeće svjetske medijske kuće preuzimaju takve laži i na osnovu toga kroje našu budućnost. Zbog toga Franjo Tuđman nije želio prodati medije, jer je znao što nas čeka. Ovaj bezveznjak Bernardić namjerno potpiruje mržnju svojim svrstavanjem na jednu stranu kao i Stazić, a s druge strane podržava Tita za kojeg lijevi lažljivi povjesničari tvrde da nije ratni zločinac iako je pobio pola milijuna Hrvata, kako bi sebi i Srbima osigurao vlast.

Bernardić i SDP u vezi su sa svim protuhrvatskim udrugama, terorističkom strankom SDSS, vodećim medijima i konstruiraju priče kako im paše, te na taj način rade svjestan raspad sustava u kojem im pomaže ljevičarska stranka mnogih komunističkih lopova – HDZ.

HDZ daje melodiju toj izdaji ponašanjem predsjednice prilikom dolaska zločinca, lažljivca, monstruma, lopova A. Vučića, kojem je dozvolila u Lisinskom usred Zagreba da ta poludjela srpska elita zatraži i autonomiju na osnovu plana Z4. Nije bolji niti premijer zemlje koji podržava jačanje četništva na Banovini pod palicom lokalnih SDSS-ovaca. 

SDP i HDZ su opljačkali državu i kako vidimo njihov kadar je i dalje uspješan u rasprodaji, o ekonomiji nemaju pojma, pa cijele dane drve o Jasenovcu i ustašama.

Igor Drenjančević

HOP