Komedija: Grb Hrvatske u SFRJ isto je počinjao bijelim poljem, SDP takav grb smatra ustaškim

0
14366

SDP ovci prodaju srpsku laž da je hrvatski grb sa prvim bijelim poljem ustaški. Njihova kulturna elita neznalica  tu glupost šalju preko medija u svijet. No narod je puno bolji u obrani svojih vrijednosti nego ona niškoristi Plenković koji podržava te kumrovečke gluposti. U Jugoslaviji hrvatski grb počinjao je bijelim poljem, što idioti indoktrinirani mržnjom prema Hrvatima ne znaju…

grb 3

Ovo je grb iz Udina, 5 stoljeća. Na grbu je kuna i “šahovnica” sa bijelim poljem. Ustaše tada nisu postojale. Kuna i grb uvijek su bili simboli Hrvata. Zatiranje tih simbola je plan masonerije kako bi preuzela teritorij od Hrvata, srpske sluge masoneriji ovim lažima rade upravo na uništernju simbola Hrvata koji su po cijelom svijetu.

au

U Austro-Ugarskoj isto je bio “ustaški grb”…

Krov na crkvi sv. Marka isto je počinjao sa bijelim poljem. Današnja zastava  čisti je kompromis sa lažljivim komunistima upravo zbog ove kretenske teze, kao i teze o ubojstvu 750 000 Srba u Jasenovcu. Sve kako bi se izbrisala Hrvatska.

-Osim SDP-ovog transparenta koji je nošen na tzv. “paradi ponosa”, na slikama je crkva Sv. Mirka u Šestinama. Na šestinskom groblju koje se proteže uz samu crkvu, nalazi se spomenik dr. Anti Starčeviću, hrvatskom domoljubu koji je položio život za domovinu, i kojeg još često nazivaju “ocem domovine”. Na slikama se nalaze još i hrvatski povijesni grb i grb Austro-ugarske monarhije u čijem sastavu je bio i hrvatski povijesni grb ravnopravno sa austrijskim i mađarskim. Iz grbova se jasno vidi kako je “šahovnica” simbol hrvatstva i Hrvatske kroz cijelu svoju dugu i bremenitu povijest.
Zašto crkav u Šestinama? Dok sam bio u JNA, u drugoj polovini ’80-tih, u Zagrebu, često smo imali marševe prema Zagrebačkoj gori ili Medvednici. Ruta maševa je bila od Črnomerca, preko Mikulića i Šestina, pa do raznih lokacija na samoj Zagrebačkoj gori. Na crkvi u Šestinama nalazi se ploča sa hrvatskim grbom – “šahovnica” i natpis “Još nas ima, još Hrvata”. Svaki puta dok smo prolazili pored crkve, oficiri, mahom Srbi, su se potrudili da nam naglase kako je to ustaški grb i natpis. Danas, ali ne samo danas, SDP čini isto što je činila agresorska armija predvođena četnicima, sve što je “hrvatsko” proglašava “ustaškim”!
Osobno me to ne čudi. Pa 2007.g., tijekom parlamentarnih izbora, kada su pomislili na osnovu prijevremenih rezultata da su pobijedili, iz SDP-ovog izbornog stožera začula se pjesma “jugoslavijo, jugoslavijo” i “od Vardara pa do Triglava”. Svi smo to jasno i glasno čuli, jer snimile su ih kamere u direktnom prijenosu. Ne čudi antihrvatstvo i croatofobija koja je osnovna karakteristika SDP-a. Oni su ipak pravni slijednici zločinačke komunističke partije – KPJ-SKH. Čudi me da tzv. domoljubi iz HDZ-a razmišljaju o koaliciji sa SDP-om, ali i ovi blesavi jadnici što se ponose sa svojom nastranošću. Dozvolili su se instrumentalizirati od “partije” koja ih je do jučer, zbog njihove seksualne orjentacije, zatvarala, proglašavala ludima, batinala i “liječila” elektrošokovima. Ovi sa te tzv. “parade ponosa”, ne samo da su nakaradni, nego su i glupe-komentirao je građanin I. Kirin na društvenim mrežama.

HOP