Dalj: HRT prenosio srpsku misu na kojoj su bili srpski teroristi na čelu sa Lintom i ‘pop’ Irinej- lažljivac koji izmišlja 750 000 ubijenih u Jasenovcu!

0
16514

Dalj-Svetu arhijerejsku liturgiju u crkvi Svetog velikomučenika Dimitrija na kojoj je ustoličen novi vladika SPC služio je patrijarh srpski Irinej, onaj isti što već godinama laže svjetskoj javnosti kako je u Jasenovcu ubijeno 750 000 Srba. Ovaj lažljivac je na čelu crkve koja podržava četništvo i skriva pedofiliju.

“Predsjednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Miodrag Linta” ili ti po djelima, glavni srpski terorist, ušao je u našu zemlju bez problema i prisustvovao liturgiji kraj naših genijalnih službi. Čestitajući vladici Heruvimu ustoličenje rekao je da je od svoje obnove 1991. godine ova eparhija izložena konstantnim iskušenjima, što u prijevodu znači da nikako ne uspijeva do kraja uspostaviti ekumensko četništvo na terenu.

 

“U posljednjem ratu eparhija Osečkopoljska i baranjska pretrpjela je velika stradanja. Uništeno je ili oštećeno više od 60 crkvenih objekata”, rekao je Linta, navodeći da su u najvećoj mjeri obnovljeni zahvaljujući naporima pokojnog vladike Lukijana, monaštva i svećenstva. Novcima hrvatskih obveznika. U Dalju Srbi su počinili masovna zvjerstva ratu, a u sadašnjem Dalju konstantno provociraju sa kokardama.

Sve to prolazi kraj naših službi bez ikakvih problema. I danas se okupila sva srpska teoristička ološ u crkvi, koja je rušila ovu zemlju 5 godina.

stanimirović

U Dalju su bili antifa prajdovac Pupi, doktor terorista Stanimirović, terorista i kriminalac Linta i družina Draže četnika…

Imamo Hrvatsku!

HOP