Komunjare izmislile novu koaliciju za pelješenje državnog proračuna

0
9635

Nova komunjarska koalcija za plindranje proračuna je napadu. Naivci i budale imaju vjeru u “nove snage”, koje su zapravo metuzalemi hrvatskih političkih neuspjeha. Zovu se Amstrdamska koalicija, vjerojatno zato što idesovog vođu zovu veseli narkoman (dio je te koalacijie), a u Amstrdamu se ipak svi bez problema mogu napušiti, jer su lake droge dozvoljene…oni koji pak glasaju za njih stvarno moraju biti dobro napušeni.

Okupila se nekakva koalicija nesposobnih komunjara za pokretanje Hrvatske i sposobnih za muljanje. U toj koaliciji je najgori ministar obrane ikada, poznat po činjenici da je pred medijima optužio Hrvatsku kako je nezakonito prisluškivala Miloševića. Za taj čin veleizdaje dobio je mandat u EU parlamentu i duplo veću plaću. U toj koaliciji je i Mrak Taritaš , koja je uspjela izgraditi najskuplji kvadratni metar u Slavoniji na račun poreznih obveznika, a šlag na tortu daju dvojica iredentista Jakovčić i Miletić iz uvijek ugrožene Istre i IDS-a.

Jakovčić i Miletić su upropastili Istru, a onda je sve jeftino kupio Danko Končar. Naravno Jakovčić je angažiran u tvrtki od Končara i sasvim je slučajno on kupac Uljanika i nogometnog kluba Istra.

jakovčić

ids 3

ids 2

Slučajno je Miletiću otac JNA ‘grlo,’ a Jakovčiću sin Jugoslav… Ako ovima dodamo i onu strančicu Pametno neko bi mogao pomisliti udba nam je sudba…

HOP