Bure baruta iz Beograda: Na odmor u Hrvatsku iz Beograda došao srpski terorist kojeg svjedoci optužuju za ubojstva

0
17585

Iz Beograda na Banovinu, točnije u općinu Vrginmost na odmor je došao Mile Galogaža zvani Bure, srpski terorist iz logora Vojnić, za vrijeme domovinskog rata.

Ovaj stražar logora nedavno je prepoznat od jednog bosanskog muslimana iz Velike Kladuše u lokalnoj četničkoj birtiji , kojeg je ovaj optužio kako je  navodni ubojica dvojice malodobnih muslimana za vrijeme domovinskog rata. Za sada policiju taj detalj ne brine previše. Iako se radi o ratnom zločinu. Kćer od toga zlotvora dio je pupovčeve terorističke stranke SDSS.

Nedavno je majka tog zlotvora napala ovce susjeda pravoslavca jer vjerojatno su to ustaške ovce. Isti je poznat po vrijeđanju pravoslavno-katoličku obitelji, zlostavljanju, pa sada za nagradu dolazi na odmor u Vrginmost.

Šlag na četničku tortu  ove priče daje brat zaklanog maloljetnog Hrvata Vučkovića ( ubijen isključivo zbog nacionalne pripadnosti) koji sa ovom bagrom šuruje kako bi provocirao lojalne Srbe.

Umjesto da se svi odmaknu od ovog vlaškog ološa koji silom želi biti veći Srbin od posrbljenog Hrvata Šešelja, narod toga kraja u strahu od premlaćivanja slijedi ovog smrada.

HOP