Rotschildi su vukli konce u pokušaju konačnog uništenja Hrvatske preko bankara Miloševića

0
6636

Zato je Franjo Tuđman bio tako očaran sa Slobodanom Miloševićem koji je imao podršku dvojice najbogatijih i najmoćnijih stvorova na svijetu, dvojice židovskih međunarodnih bankara, i mislio je krivo, da će podjela BiH proći glatko, (podjela koju je predlagao Kissinger), umjesto da je vodio hrvatsku nacionalnu politiku i imao vjeru u hrvatski narod. Danas je ratni zločinac, proglašen takvim od međunarodnog suda. Pametnom dosta, a pametni su ga 1990./1991. upozoravali da ne sadi tikve s vragom, koje je počeo saditi još 22. lipnja 1941.!-tvrdi povjesničar G. Jurišić

Rotschildi su vukli konce u pokušaju konačnog uništenja Hrvatske preko bankara Miloševića 1989.-1995. Da nije bilo tih demona Hrvatske Države ne bi bilo: Hrvatska je nastala neplanirano! Za opstanak juge židovsko bankarstvo uložilo je u Titovinu 500 milijarda dolara, a da unište Hrvate uništili su privredu i uveli ovršni sustav- komentirao je sliku publicist Emil Čić.

Danas uništenje Hrvatske provodi ekipa oko Plenkovića, narod kopa po kontejnerima, bježi u Irsku dok se sabornici debljaju.

debeli

plennn

HOP