Dalmacijom se širi mržnja prema reprezentaciji i obožavanje crvene zvijezde

0
13551

Tijekom utorka splitska stara gradska jezgra išarana je brojnim grafitima. Bez obzira na sadržaj napisanog, s čime se mnogi u Splitu i šire slažu, devastirati najvrjedniji dio grada – povijesnu jezgru, čin je za svaku osudu.- piše Dalamacija danas. S čime se slažu da se mrzi reprezentacija?  Treba ubiti  Mamića?

Pročitajte više na Dalmacija Danas: www.dalmacijadanas.hr/stara-gradska-jezgra-isarana-uzduz-i-poprijeko-isarani-zidovi-dioklecijanove-palace-dardina-i-marmontove © dalmacijadanas.hr

Desetke natpisa na Đardinu, u Marmontovoj, Dioklecijanovoj palači ispisala je bagra kretena koje podržava komunjarska ekipa, koja je napala i Janicu Kostelić.

Čisto sumnjamo da je itko pročitao ugovor Lovrena i Modrića sa Mamićem. U tom ugovoru jasno piše da dio dobivenog novca oni dijele sa Mamićem. Kakvo su kazneno djelo oni time počinili? Što se nekog srbokomunjarskog kretena tiče kome oni i kako dijele svoj novac?

grafiti_jezgra4

Treba ubiti Mamića koji je stvarao igrače, a treba pljeskati Pupovcu koji godinama muze proračun? Nema niti jedan grafit protiv Pupovca! On im odgovara? Ma može li luđe? Ovaj portal podržava takav način ponašanja, ubojstvo Mamića, uništavanje povijesne baštine i mržnju prema hrvatskoj reprezentaciji sa svojom konstatacijom da većina tako misli u Splitu? Većina u Splitu se sa ovim slaže tvrdi pisac ovog teksta bez da je napravio ikakvu anketu, a koja isto ne može biti previše mjerodavna. Napadi na Janicu, Kukasti križevi, mržnja prema Zagrebu…čemu to vodi?

peđa kurton

jugokomunisti-u-sibeniku

Šibenik

Gradonačelnik Vrgorca ne dozvoljava korištenje gradskog kina za projekciju o Hudoj jami? Dalamatinci se tuku na stadionu obožavnog im Partizana? Pate za srboslavijom i Srbima? Sjeća li se ta razmažena i pokvarena mladež 4 . gardijske brigade?  Ovo bi podržao  Andrija Matijaš Pauk? Ovo bi podržao Davor Jović, da neki balavac sjedi ponosno na klupi Crvene zvezde, kluba koji je vodio Arkan?

vrgorac

HOP