Komedija: Pupovca naganja povjerenstvo, a DORH godinama nije riješio 7 kaznenih prijava protiv Pupovca

0
6119

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa dužnosnika odbacilo je dvije prijave koje su ministra obrane i potpredsjednika Vlade Damira Krstičevića teretile da je u sukobu interesa jer je tvrtka King ICT, u kojoj je prije bio na visokim funkcijama, u partnerskom odnosu s izraelskom tvrtkom Aerospace Industries.

O toj činjenici bi bilo zanimljivo raspraviti u slučaju kada bi netko sa američke strane konačno jasno rekao po kojoj je stvarnoj cijeni se taj isti zrakoplov od Amerikanaca mogao nabaviti. U tome slučaju bilo bi puno toga jasno, ovako ispada da je izraelski model kupnje idealan. Zašto Amerikanci šute nije jasno ili je taj židovski lobij svemoćan.

 

“Mnogo lošije prošao je predsjednik Srpskog narodnog vijeća i SDSS-ov saborski zastupnik Milorad Pupovac, protiv kojega je pokrenut postupak jer je kao član Savjeta za nacionalne manjine sudjelovao u odlučivanju o raspodjeli proračunskog novca za potrebe kulturne autonomije nacionalnih manjina. Protiv Pupovca su također došle dvije prijave, a jednom od njih nedavno se pohvalila udruga U ime obitelji, koja smatra da Pupovac nije smio glasovati o odluci kojom je 2016. SNV-u dodijeljeno 3,6 milijuna kuna. “-piše Večernji list.

-Moj prijatelj iz Virovitice  je podnio prijavu i zna najviše o tome slučaju, a portal HOP pisao je prije par godina o tome. Što reći? 7 kaznenih prijava sam podnio protiv Pupovca za slična djela, do danas ništa se nije pokrenulo, a u međuvremenu mene se osudilo za klevetu. Tako to funkcionira kod nas. Zašto DORH ne objavi rezultate istrage protiv Pupovca? -komentirao je iz Srpske pravedne stranke Nenad Vlahović.

Povjerenstvo je još jedan balon politike koji treba umiriti javnost, ali bez ikakvih posljedica za Pupovca.

Ekskluzivno: OBJAVLJUJEMO ‘BILTEN O PUPOVCU’, KRIMINALU, NEPOTIZMU I OSUĐENIM KRIMINALCIMA OKO NJEGA

pupi 4pupi 4

S kim je okružen Pupovac najbolje govore osuđeni primjeri njegovih ljudi. Saša Milošević desna ruka je osuđen za dilanje droge. Njegov dugogodišnji načelnik u općini Gvozd osuđen je za pronevjere, inače ex terorista, njegov kadar osuđen je i u Bjelovaru. O činjenici da su njegovi članovi mahom ex teroristi ne treba niti govoriti. Po narodnoj s kim si takav si…a to naravno vrijedi i za Plenkovića.

pupi3

HOP