Partizanski šakali vadili mrtvima zlatne zube koje je dilao otac Stipe Mesića!

0
18667

-Prošli petak u jednom noćnom razgovoru sa Bujancem saznao sam detalje današnje emisije, u kojoj je Bujanec objavio kako su partizani, točnije Mesićev otac dilao zlatne zube ubijenih zarobljenika partizanskih logora. Obećao sam Bujancu da to što mi je rekao neću prije toga objaviti, što i nisam, ali mi je bilo teško to čuvati kao tajnu. To je strašna vijest iz koje se vidi ono što godinama pišem da su to bili banditi, lopovi, a ne oslobodioci, koji su pod plaštom komunizma i borbe protiv fašizma pljačkali tuđu imovinu i čak ljudima vadili zlatne zube. Šakali. I danas ti šakali vode glavnu riječ, pljačkaju mirovinske fondove, pljačkaju ovršene, pljačkaju proračun preko silnih udruga, smrad od 1945. godine do danas šire regijom.-komentirao je glavni urednik HOP portala Igor Drenjančević.

igor

VIDEO! Bujica objavila šokantan dokument: Josip Mesić, otac Stipe Mesića, krezubom drugu Bori dodijelio je šest zlatnih zuba iščupanih žrtvama Titovih partizana!

ROMAN LELJAK: – Ovaj dokument na najgrozniji mogući način razotkriva pravi karakter tzv. antifašista!

Vodeći slovenski istraživač komunističkih zločina u Bujici na Z1 potvrdio je da je dokument autentičan i da ga je otkrio u Vojnom arhivu u Beogradu.

Riječ je o dopisu Okružnog Narodno oslobodilačkog odbora Našice od 23. studenog 1944. godine, pod brojem 2549/44, upućenom Oblasnom Narodno oslobodilačkom odboru za Slavoniju.

U dopisu doslovce stoji: “Od gradskog NOO-a Podravska Slatina primili smo u pohranu nešta zlatnine. Među tom zlatninom bilo je šest zlatnih zuba i jedan zlatni sat sa lančićem – neispravan, ali je za popraviti. Kako drug Boro, potpredsjednik Okružnog NOO-a Našice pati usled kvarnih zuba, to nas je zamolio da te zube ustupimo njemu na upotrebu. Okružni NOO cijeli se s tim slaže, kako naslov ne bi imao šta primjetiti mi ćemo te zube drugu uručiti. Molimo naslov da nam po prednje dostavi svoje mišljenje. Isto tako radi se i o satu, ako bi mogao ostati tajniku Okružnog NOO-a pošto isti nema nikakvog sata.”

Na dopisu je pečat za zvijezdom petokrakom, a završava pozdravom “Smrt fašizmu – sloboda narodu!” Potpisuje ga predsjednik Narodno oslobodilačkog odbora Josip Mesić, otac bivšeg hrvatskog predsjednika Stipe Mesića.

Ovaj nezabilježeni i prije svega, morbidni slučaj za Bujicu su komentirali dr. Slaven Letica, general Željko Glasnović i povjesničar Tomislav Jonjić…

Gost Bujice Roman Leljak prokomentirao je i novi arhivski zakon koji su danas u Hrvatskom saboru zajedno donijeli SDP i HDZ: – Zakon je prepisan od Cerara! I u Sloveniji su na sličan način zatvorili arhive. Cilj je da ne vidimo što su Stipe Mesić i slični radili 80-ih i tijekom transformacije komunista 90-ih godina. Zatvaranjem arhiva štite se udbaške strukture u Hrvatskoj!- Velimir Bujanec

HOP