Dodik i Plenković napravili svađu oko ratnog zločinca kako bi se skrenula pažnja sa zatvaranja arhiva!

0
4466

Ovaj ANTIFAŠIST se zove Dane Lukajić.
Iz Banja Luke je, ali već jedanaest godina hoda po Hrvatskoj obilazeći sve partizansko-četničke derneke.
Do ovog vikenda!
Granična policija ga je uhitila jer je bio zapovjednik logora Manjača pokraj Banje Luke u Domovinskom ratu.
Kod tog logora je otkrivena masovna grobnica s 450 leševa.
Ima li ijedan ANTIFAŠIST koji nije četnički koljač?
Postoji li ijedan ANTIFAŠIST koji ima čistu, neokaljanu prošlost, bilo u Domovinskom ratu, bilo u razdoblju prije njega?- D. Vukić.

Hrvatskoj bi to bilo najpametnije da vrati  zbog dobrih odnosa koje njegujemo i pokušavamo izgraditi i s Hrvatima u BiH”, kazao je Dodik novinarima na Mrakovici gdje je sudjelovao u obilježavanju 76. obljetnice ofenzive koju su na Kozari provele njemačke i ustaške postrojbe u Drugom svjetskom ratu .

Naravno ovaj monstrum je i u toj situaciji za sve okrivio Hrvate. Jezivo nešto. Kriminalac Dodik traži povrat zločinca u svoju zemlju. I to sve u jeku kampanje u Saboru oko arhiva, mirovina i slučaja Šreter. Više je nego jasno da se i u ovom slučaju radi o orkestriranom političkom cirkusu Dodik-Plenković kako bi Plenković bio draži desničarima jer ih je prevario oko arhiva i odnosu prema arhivskoj građi koju će na neki način zatvoriti za javnost.

Ispada tvrd prema Dodiku iako je jasno da već 11 godina ovaj zločinac ulazi normalno u Hrvatsku. Sada očito služi za peglanje profila Andraja Plenkovića.

HOP