Vučićev Informer Clintonovu kćer nazvao kurvom jer je navijala za Hrvate

0
3224

Čelsi Klinton, ćerka Bila i Hilari Klinton navijala je za Hrvate, možda i nije bila svesna za koga navija, ali se sigurno radovala porazu Rusije

To možda ne bi bilo toliko neobično da njeni roditelji nisu dokazani neprijatelji Srbije, a ovim tvitom Čelsi se svrstala u istu kolonu. Poraz Rusije slavi kao poraz Srbije!

Da, podsetimo bivša državna sekretarka SAD i propala predsednička kandidatkinja Hilari Klinton svojevremeno je tvrdila da Srbe treba kazniti za strašne ratne zločine. Očigledno da joj podršku u tome pruža i njena ćerka.

vulin

Kori Levandovski, bivši šef kampanje američkog predsednika Donalda Trampa, tvrdi da Hilari Klinton vodi prljavu kampanju protiv Srba i Srbije jer su joj preko potrebni sukobi i haos na Balkanu, kako bi se potom nametnula kao “spasilac Evrope”!

aco pederko

Rusija se u tu priču nikako ne uklapa, stoga i ne čudi toliko slavlje porazom “baćuški”, a za Hrvatsku verujemo Čelzi nema pojma ni gde je.

Tviter

SRBIJA TUGUJE ZAJEDNO SA RUSIJOM: Samo se šaka kretena zajedno sa Milojkom Pantićem i Čedom Jovanovićem raduje pobedi Hrvata!

IMA LI NA SVIJETU VEĆIH KRETENA OD SRBA? TOLIKO MRŽNJE PREMA HRVATIMA  ŠIRI JEDAN KRVOLOČNI NAROD.

Pišu Vučićevi novinarski kreteni da svijet ne zna s kime ima posla, uvukli su se toliko Rusima u guzicu da je to jadno i čitati. I Rusima je jasno da su ovi kreteni redom svi za psihijatriju.

HOP