Prvo nas pokradoše SDP-HDZ lopine u zemlji, pa sada argentinski sudac na prvenstvu jer smo izbacili Messijeve pudlice

0
17270

Bijesan sam! Hrvati su zaslužili više od ovoga. Gadi mi se taj penal, apsolutno sramotna odluka – rekao je Roy Keane, legendarni veznjak Irske i Manchester Uniteda.

Nemojmo ovdje kriviti VAR, ovdje je isključivi krivac sudac! VAR je samo pokazao snimku, sudac je odlučio – rekao je Jaime Carragher, bivši engleski reprezentativac i nogometaš Liverpoola.

– Ako sudac nije siguran u svoju odluku, onda bolje da ne sudi penal – komentirao je Nijemac Jürgen Klinsmann.

– Ako mislite da je ovo penal, onda ste ili Francuz ili nikad niste igrali nogomet. Kako da se Perišić ovdje izmakne? – napisao je Barton na Twitteru.

Gary Lineker;

– Ma neeee! Ne možeš to suditi kao penal – napisao je Lineker.

– Nema šanse da tako smiješna odluka odluči pobjednika finala! To nismo zaslužili nakon ovakvog turnira – rekao je legendarni Alan Shearer.

– Ovo nije bilo na razini finala SP-a. Prvi gol koji je Francuska zabila došao je nakon faula na Griezmannu, a faul nije bio. To je bilo više na ime. To je okrenulo utakmicu – rekao je Mateo Beusan.

Nakon što nas do kosti pokradoše u zemlji SDP i HDZ sa svoji  lopovskim satelitim, sada je i argentinski sudac odradio svoj zadatak. Pokrao nam je svjetsku titulu. Još ga očito boli poraz od naših, Messi i desperadosi su morali doma zbog Dalićeve družine, a to je grdno zapeklo i argentinskog suca.

francuzi

Prljavo su igrali Agentinci protiv nas, pa se tome pridružio i sudac! Očito je baš on izabran za suca ovog meča sa razlogom.

HOP