Još jedna SDP-ovka nazvala Thompsona fašističkom budalom

0
22261

Na svom Facebook profilu iznijela je  Sabina Glasovac, saborska zastupnica i dugogodišnja predsjednica zadarskog SDP-a još jednu uvredu prema reprezentaciji.

“Čitam malo Fejs. Prema onome što čitam zaključujem da ono što jedanaest Vatrenih u mjesec dana ujedini, jedna fašistička budala “zalutala” u autobus u sekundi podijeli.”

Sabina Glasovac bila je pomoćnica tadašnjeg ministra Željka Jovanovića, a stigla je iz zadarskog ogranka SDP

Uz lobiranje za Jokića i njegovu kurikularnu masoneriju gospođa Glasovac izvrijeđala je suprugu nekadašnjeg  premijera Oreškovića, Sanju Orešković jer je sudjelovala u Hodu za život. Uglavnom vrijeđa sve oko sebe kompleksašica iz kuhinje račanovih izdajnika i komunjara.

Čudimo se zašto su Vatreni uspjeli? Kapitalizam dobro plaća kvalitetu, a škart odbacuje. Socijalizam i komunizam uzimaju vjeran škart koji cinka za centralne lopove. Zato i naša ekonomija propada. Lopovi i njihovi poslušnici glume zvijezde, a medije vode političke kurve. Puno je povika na kapitilazam, iako je kod nas i dalje socijalizam. Isti lopovi i isti poslušnici i isti političari kao u srboslaviji.

HOP