Sjećate se kada je Stanković pljuvao reprezentaciju i tvrdio kako je Modriću jedino stalo do svoga interesa?

0
12037

Aca Stanković iz priče Nedjeljom u dva, izgledom i brkovima liči na čobanluk Mrleta iz Leta 3. Ne znamo jel taj let ima tricu zbog tri prsta ili trojnog kraljevstva, ali Aca pametnjaković je iskoristio čobanizam za svoj mačizam. I onda nam je mačist Aca održao “lekciju” o Modriću. Koliko je bio pametan tada najbolje govori situacija danas…

Mrle

modrič

Tada je Konfucije Stanković izrekao genijalne misli o Modriću. U principu da Modrić ne daje sve za reprezentaciju i zemlju, već za samoga sebe?!  Kada bi Aca JNA filozof bio točan u komentaru, prvo Modrić ne bi igrao za repku, ima dosta love i što će mu repka. Da je Modrić pizda optužio bi Mamića za reketarenje, ali nije u sudnici niti javno i gle čuda komunistička omladina je konsternirana. Što je u tome Modriću loše krenulo? On ne želi govoriti o zakonitom građanskom ugovoru Mamića i njega? To je grijeh? Nekada je pasao ovce, a danas na vrhu svijeta. Ima li u tome i Mamić zasluge? Zašto u njemu nije prepoznao talent Željko Jovanović? Ili Aca Stanković. 

Kaže Aca da ni vi ne bi cinkali nekog na sudu koji vam je omogućio život iz snova i da Luka samo štiti svoje interese, a ne naroda?! Pitanje Aci, da je bio u prilici biti Mamić ne bi li i on potpisao takav ugovor sa Modrićem?! E sada dolazimo do toga kako je Aca pokvareno manipulirao masama, na državnoj televiziji i tako rušio ugled reprezentaciji. Što je sa otkazom Ace?

Konfucije je rekao: “Jedino se mudri i budale ne mijenjaju”…što se čeka?

Igor Drenjančević