Pupovčev suradnik i nekadašnji narkodiler S. Milošević sutra dogovara sa policijom dernek i proslavu srpskih zločina u Srbu!

0
3499

Milorad Pupovac je poznat da oko sebe skuplja kriminalce. Za Banovinu godinama je glavni Branko Jovičić, osuđeni kriminalac i terorista iz Vrginmosta. Desna ruka ovog poštenjaka je Saša Milošević narkodiler osuđen od našeg pravosuđa. Danas se diler bori za srpska prava u Hrvatskoj. Drugi je čovjek SNV-a.

drazen-keleminec

Saša Milošević sutra odlazi na dogovor u svezi proslave Srba u mjestu Srb iz kojeg su krenuli klat sve što je Hrvatsko za vrijeme 2. svjetskog rata, ubijala je srpska stoka i malu djecu, a svećenika su pekli na ražnju.

Imbecilno kretenska država Hrvatska plaća Srbima da slave taj pokolj kao svoj ustanak, a mi bi rekli ustanak srpskih zvijeri. Umjesto da zabrane ovaj skup, u policiji i državi još daju osiguranje ovoj blasfemiji. Srpski ekstremisti su dva mjeseca ranije najavili ovaj skup kako ih ne bi ometao jedini pravaš sa mudima, Dražen Keleminec. Ostali desničari i fb ratnici niti blizu Srbu ne dolaze. To se njih ne tiče. Pjevaju u birtiji Čavoglave i po Facebooku glume desničare. Za razliku od njih srpski ekstremisti dolaze u velikom broju, plešu srpska kola i žderu na naš račun. Slave oni što su djecu bacali u jame i klali starce. 

pupi-detesasa-milosevic-snv-n1

Za to vrijeme dok oni slave klanja nad Hrvatima, DORH priprema optužnicu protiv Luke Modrića, kojem su isto srpske zvijeri ubile djeda, ali u ovom zadnjem  ratu. Tko još vjeruje da mi imamo državu, a Srbi su poraženi taj je vjerojatno dobio malo veću dozu droge od narkodilera Miloševića. Vrlo brzo nakon slavlja na glavnom trgu sa Vatrenima, država je pokazala što misli o Luki Modriću. Ovoj državi trebaju Puhovski, Milošević ili Pupovac. Oni su krema ove države, a Luka Modrić je za ovu državu kriminalac i niškorist.

Ove godine jedna skupina branitelja iz Petrinje, Gline i Siska će navodno doći dati podršku jedinom pravašu koji se ne boji Pupovca, Draženu Kelemincu.

HOP