Graciozna balerina iz BiH, dvostruka Miss Kanade

0
3740
SAMSUNG CSC

Graciozna balerina iz BiH, dvostruka Miss Canade

Visoka, vitka, elegantna studentica treće godine plesa Sveučilišta York u Torontu, nedavno je u gradskom teatru Lyric proglašena najljepšom Kanađankom za 2018 godinu.

Žiri i publika su jednoglasno odabrali 19 godišnju Hannu Begović među 55 finalistica, predstavljati će zemlju na planetarnom natjecanju Miss svijeta u kineskom gradu Sanya, 8 studenog.

Svjetlooka ljepotica duge plave kose je kćerka Banjalučanke Amile i Faruka Begovića, koji je u Novi svijet došao 1987 godine, iz Gornjeg Vakufa. Roditelji posjeduju dobro stojeću građevinsku tvrtku koja upošljava oko 50 osoba, porijeklom iz južno-istočne Europe.

B5I4W6KF4JHanna Begovic

Najprije klasična balerina, prekrasna Hanna je upražnjavala i mnoštvo drugih plesova pa aktualno asistira najpoznatijem i najtraženijem profesoru u Torontu. Prije dvije godine je bila Miss Teen Ontario pa osvojila naziv Miss Supranational Canada, te joj izbori ljepote ne predstavljaju poteškoće. Ipak je bila iznenađena pobjedom koju nije očekivala. Prijavila se zbog posebnog ugođaja i druženja s drugim djevojkama. Ističe kako se na ovakvim svečanostima upoznaju zanimljive osobe i sklapaju trajna prijateljstva.

Miss-World-Canada-2018-Hannah-w-family-1024x667

Prestižna titula donosi i odgovornost a nova Miss Canade namjerava uposliti modnog kreatora iz naših oblasti za ostvarenje garderobe koju će ponijeti u Kinu, na izbor Miss svijeta. Tako će mladom čovjeku ili ženi, omogućiti da pokaze osobno umijeće i upozna značajne osobe koje mogu učiniti da izađe iz lokalne sredine pa dokaze kako posjedujemo brojne adute za ravnopravno i kvalitetno predstavljanje, na međunarodnim fashion smotrama.

Džana Mujadžić iz Pariza za HOP