Quentin Tarantino snima film o ubijenoj supruzi Romana Polanskog Sharon Tate

0
2217

Polanski ne komentira

U novom ostvarenju Quentina Tarantina što se upravo snima pod nazivom “Once Upon a Time in Hollywood”, privlačna, 28 godišnja glumica Margot Robbie oživljava suprugu Romana Polanskog koju su 1969 godine, ubili članovi zloglasne sekte Charlesa Mansona.
U umjetničkoj ekipi su i Al Pacino, Ken Russel, Burt Reynolds, Tim Roth pa dvije super zvijezde Brad Pitt i Leonardo DiCaprio, potom sve traženija Dakota Fanning.

Biopic će se u Europi premijerno prikazati tek sljedećeg ljeta, za 50 godišnjicu obilježavanja izčeznuća tada 26 godišnje Tate, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće. Roman Polanski, dugogodišnji stanovnik Pariza u kojemu je i rođen prije 85 proljeća je sretan otac Morganne i Elvisa, nasljednika iz drugog braka s aktualnom suprugom, lijepom Francuskinjom Emmanuelle Seigner, koja zadnjih godina, glumi u svim njegovim filmskim ostvarenjima ne želi komentirati događaj, niti mnoštvo zanimanja za osobno postojanje.

_102857566_margottate_comp
Pretplaćena na životopise

Margot Robbie posjeduje iskustvo u ovom kinematografskom žanru jer je već tumačila čuvenu klizačicu Tonyu Harding u životopisu “Ja, Tonya” snimljenom prošle godine.Uskoro će interpretirati kraljicu Elizabeth I u ostvarenju “Mary Queen of Scots”, koju će starokontinentalni filmofili moći vidjeti od početka studenog.
Drugi kinematografski projekti koji evociraju Sharon Tate, također su u produkciji : Hilary Duff će tumačiti životnu suputnicu slavnog cineaste u horror filmu “The Haunting of Sharon Tate” , kojeg režira Daniel Torrands. Redatelj Michael Polish je povjerio glavnu ulogu Kate Boswarth u filmu “Tate”, sto podsjeća na događaje od prije gotovo, pola stoljeća.

Džana Mujadžić iz Pariza za HOP