Pilsel ponovo vrijeđao branitelje zbog Srba

0
13636

Hrvatski novinar Drago Pilsel je odrastao je u porodici ustaških emigranata, u čiju je kuću u Argentini dolazio porodični prijatelj Ante Pavelić. Ovo je priča kako je od mladića oduševljenog ustaškom ideologijom, postao angažirani antifašista, koji je prvi prozivao zločine nad Srbima u Oluji i koji se u znak solidarnosti prema tim žrtvama jedno vrijeme potpisivao srpskim imenom Jovan. 

Danas je napao branitelje koji ne žele srpske ojkače u Petrinji. Tvrdi levičar Pilsel da svima idu živce branitelji jer njenu idu na živce, meni se čini da nije niti svjestan svoje nebitnosti. Levičarski  nivo kulture nas je opet obasjao glupostima.

D. Pilsel je prijetio da će se zapaliti zbog stanja u zemlji i naravno ništa od toga, nije ga nitko odveo na psihijatriju poslije toga, jer čovjek je levičar. Neki drugi levičari kao Mrak Sataraš, Bojan bez Glave, prijetili su odlaskom iz zemlje, kao i podrumski branitelj Fred Matić, ali gle čuda nitko se nije odrekao velikih plaća i otišao nešto suvislo raditi u inozemstvo…

HOP